(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Men pleegt nog wel eens te zeggen dat cannabisconsumenten luie donders zijn, zeker als men er zelf geen is. Het definitieve tegendeel wordt echter bewezen door deze jonge Engelse gast op YouTube. Drew heet onze vriend van de show en hij dropt in exact 22 minuten zijn favoriete 420 wietsoorten!

De favoriete 420 wietsoorten van Drew

Drew heeft inmiddels met 601 video’s al 357.000 abonnees verzameld op zijn YouTube-kanaal DrewIsSharing. En dat is nog voordat CNNBS hem in de spotlights zet. Naar eigen zeggen is de Brit groot fan van wiet en heeft ie in zijn nog niet eens zo lange leven al heel wat strains achter de kiezen geblazen.

Drew kan zo te zien zijn eigen haar ook nog altijd oproken indien de nood aan de man komt…

Om niet al die praktijkervaring zomaar in de lucht te laten vervliegen, deelde Drew afgelopen dinsdag 30 mei de ultieme lijst der lijsten: zijn 420 (!) meest geliefde cannabissoorten.

Nou snapt die Drew zelf ook wel dat één lange opsomming van 420 namen van wietjes uiteindelijk toch ook gaat vervelen, daarom deelt hij zijn favo’s in per categorie. Terwijl onze YouTuber iets vertelt over die categorie of een specifieke strain waar hij zich nog iets (specifieks) van herinnert, zien we de 420 namen in beeld voorbijschieten.

Kijken en vergelijken met Drew op Twitter

Helemaal leuk is dat Drew er ook een interactief (status)gebeuren van heeft gemaakt. Ofwel, jij kan jouw eigen “scores” kwijt in Drew’s lijst, op Twitter bijvoorbeeld. Kun je zien hoeveel je gehad hebt, of als je optimistisch geaard bent hoeveel je er nog kan/mag/moet roken… Zo zijn wij toch wel benieuwd wie er als eerste alle 50 OG’s of alle 40  Gelato’s door de longen heeft laten glijden.

Welja, let the 420 games begin!

(advertentie)