(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Willie Nelson is behalve een levende countrylegende ook een druk cannabisbaasje, met o.a. zijn eigen wietsoortjes, edibles (chocolade met name) en CBD-producten voor dieren. Afgelopen weekend vierde de Texaan zijn 90ste (!) verjaardag on stage, met een keur aan muzikale vrienden die ook langskwamen.

Tweedaags verjaardagsfeestje voor Willie on stage

Zo zagen we o.a. Keith Richards van The Rolling Stones een moppie meespelen met Willie, die twee dagen – 29 en 30 april – uitgetrokken had om zijn negentigste geboortedag te vieren op het podium van de legendarische Hollywood Bowl. Andere beroemde collega-muzikanten die Willie on stage kwamen feliciteren waren Neil Young, Norah Jones, Sheryl Crow, Tom Jones (zelf ook al 82), Beck, Ziggy Marley en natuurlijk Snoop Dogg.

Met die laatste speelde Willie Nelson hun hit ‘Roll Me Up (and smoke me when I die)’ uit 2012. Gelukkig zat er iemand in de zaal die dit hoogtepuntje van het verjaardagsfeest illegaal heeft opgenomen, zodat wij er ook nog van kunnen genieten. Op naar de 100 Willie, pas dan zullen we je eventueel oproken!

(advertentie)