(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Weinig plantenhobby’s zijn zo relaxed als bezig zijn met van die kleine schattige bonsai boompjes. Maar het kan altijd nog beter natuurlijk en dat is het geval wanneer je een wietplant als bonsai boompje gebruikt!

White Dwarf wietzaadje wordt cannabis bonsaboompje

Alleen al het kijken naar dit stief kwartiertje vol time-lapse beelden (dus versnelde weergave van de realiteit en vooral van de tijd) van het geestverruimende mini-planten paradijs is uitermate ontspannend. We kwamen de prachtige video tegen op het YouTube kanaal Manny’s Cannabonsai.

De zeer kundige en beslist niet aan Parkinson lijdende miniatuur-wietteler van dienst, gebruikte een White Dwarf zaadje – uiteraard een autoflower om wat sneller tot aan het gewenste bonsai wietboompje te geraken. Meer gaan we niet verraden, want dit is gewoon een ultra-relaxed kwartiertje dat je zeker zelf moet ondergaan en wellicht ook eens zelf thuis moet proberen in stressvolle tijden…

Zoals te doen gebruikelijk op YouTube, zit ook dit uberschattig filmpje over het kweken van een wiet-bonsai op een kwartskristal achter de leeftijdsgrens verstopt, dus graag eerst even op onderstaand fragment klikken:

 

(advertentie)