(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Dr. Krippling bestaat uit een verenigde groep cannabis veredelaars die over heel Europa verspreid zijn. Samen hebben ze een enorme schat aan cannabis genetica, en produceren ze prachtige soortjes. Zoals The Incredible Bulk Autoflower, een automatisch bloeiende wietsoort die supersnel, gigantische proporties aanneemt. Net als de Hulk…

The Incredible Bulk Autoflower is – afgezien van de geniale naam – een autoflower die verwent met dikke opbrengsten. Zoals je zou verwachten is ze uiteraard de automatisch bloeiende variant van de succesvolle fotoperiode wietsoort met dezelfde naam. En als je dacht dat die soort al geweldig was, wacht dan maar tot je ziet hoe snel deze autoflower opzwelt.

Maximaal tien weken, heeft The Incredible Bulk nodig om van zaadje uit te groeien tot een volgroeide dame met dikke fel groene en plakkerige toppen. Met deze wietsoort kunnen patiënten en gemakzuchtige buitenkwekers gemakkelijk een flinke voorraad wiet aanleggen. Binnen kun je een opbrengst tot maximaal 650 gram per vierkante meter verwachten en buiten kun je rekenen op zo’n 100 gram per plant gemiddeld.

Voor de kweker zal The Incredible Bulk niet veel stress opleveren want ze is een gemakkelijke plant die veel voldoening oplevert. En dan natuurlijk met name omdat de bloeifase lekker vroeg begint en in een rap tempo doorzet. Voor je het weet is het tijd om te oogsten! Ondanks haar gulle opbrengst, worden The Incredible Bulk Autoflower planten niet veel groter dan een meter.

  • Soort: indica dominante autoflower
  • Genotype: The Incredible Bulk, onbekende ruderalis
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Cyclus: 10 weken van zaad tot oogst
  • THC: hoog, 15 tot 20 procent
  • Zadenbank: Dr. Krippling
  • Verkrijgbaar bij: AmsterdamSeedCenter.com
(advertenties)