(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Jawel, je leest het goed. Voortaan is uw favoriete geestverruimende, bloeiende en ondubbelzinnige digitale lijfblad ook op YouTube te vinden, en daar zijn we apetrots op! De eerste video die we je voorschotelen is een review van de Linx Gaia vaporizer, van de hand van de lieftallige Lieve (aka BLOOMystic). Kijken!

Ja, we schrijven wat af op CNNBS, tot nu toe alweer ruim 10.000 posts om precies te zijn. Echter soms is het geschreven woord niet voldoende, en wil je liever gewoon een filmpje zien. Van wietplanten in een gezellige binnentuin, of om je mee te nemen naar een cannabis-evenement. Of zoals deze eerste video, om je te laten zien hoe die Linx Gaia verdamper het nou eigenlijk écht doet. Kortom: we gaan nog véél meer video’s produceren, dus abonneer nu vast meteen.

CNNBS TV met Lieve …en anderen?

CNNBS TV om het zo maar even te noemen, gaat van start met de goed gelukte Lieve als uw hostess en presentatrice. Je kent haar wellicht al, want al eerder deelden we video’s van haar eigen YouTube kanaal BLOOMystic. Lieve is al net zo ondubbelzinnig als CNNBS zelf, en vertelt eerlijk met een rustige, duidelijke stem en een zachte G. En nu… popcorn en een dikke joint!

P.S. Mocht jij trouwens zelf ook film-ambities hebben, kweekvideo’s maken of als stonede cannabis reporter door het leven gaan? Stuur ons dan een mailtje want voor CNNBS TV zoeken we nog meer video talenten. Zó, en nu hebben we wel weer genoeg getikt, hoogste tijd dus om te gaan kijken.

(advertentie)