(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Om een mooie feestjoint te draaien hoef je echt geen origami grootmeester te zijn. Een feestjoint zal namelijk ook gewoon shinen met één van deze vijf geinige vloeitjes, die de feestvreugde gegarandeerd verhogen. Ook leuk voor dagelijks gebruik, want gewoon is echt niet gek genoeg.

Heb je binnenkort een oogstfeestje te vieren, doe dat dan eens met een paar bijzondere feestjoints. Gebruik één van deze vijf geinige vloeitjes en je joints zijn meteen een stuk feestelijker. Wat dacht je van een decadente 24 karaats gouden pretsigaret, een dikke knuppeljoint of een vrolijke bedrukte joint met een frisse fruitsmaak? Welke van deze vloeitjes je ook gebruikt, je staat sowieso in het middelpunt van de belangstelling!

05 • Waarom niet?

Sommige vloeitjes blinken uit vanwege hun verpakking, en zo is het ook met deze King Size Slim vloeitjes. Iedere verpakking is voorzien van een maatschappijkritische cartoon die je aan het denken zet en aan het lachen brengt. Kies een van de thema’s milieu, oorlog, sociaal, medisch of bestel ze gewoon allemaal. Ieder pakje bevat 33 ongebleekte vloeitjes en filtertips.
Prijs: €1,75 euro

04 • Sappig!

Als je een vrolijk type bent en van fruitige smaakjes houdt dan zijn Juicy Jays vloeitjes precies wat jij zoekt. Iedere joint die je met deze vloeitjes draait heeft een heerlijke toegevoegde smaak en een vrolijke bijpassende opdruk. Juicy Jays zijn bedrukt met soja-inkt en geven een zoet smaakje dankzij het tripple dipped smaaksysteem. Ieder pakje bevat 33 vloeitjes. Een hele doos kost €39,95 euro en bevat 24 [pakjes Juicy Jays.
Prijs: €1,70 euro

03 • Doorzichtig

Heb je nou echt hele mooie wiet gekweekt, dan is het wel zo leuk als je die ook kunt zien. Het kan met deze sjieke transparante Glass vloeitjes. De vloeitjes zijn zo transparant als plastic maar bestaan uit 100% natuurlijke en plantaardige cellulose waarvoor geen boom gekapt hoeft te worden. Er zit geen plakrand aan de vloeitjes, want de hele oppervlakte van een Glass vloeitje is met een lik van de tong aan elkaar te plakken. Een pakje Glass bevat 40 transparante vloeitjes.
Prijs: €1,- euro

02 • Joint op de rol

De ultieme partyjoint is natuurlijk zo groot mogelijk. Daarvoor kun je een hoop gewone vloeitjes aan elkaar plakken maar dat is toch niet echt handig. Met een rol vloei zoals deze ongebleekte RAW bepaal je zelf precies hoe lang je joint moet worden. De rol is lang genoeg voor vele feestjoints of één hele lange toeter van 3 meter, als je die kunt draaien. RAW vloei is ongebleekt en zo dun dat je er bijna doorheen kunt kijken.
Prijs: €2,- euro

01 • Gold rush

Rook wiet als een baas in puur 24 karaats goud met een Shine vloeitje. Bewaar het alleen wel voor een speciale gelegenheid want goud is nu eenmaal niet goedkoop. Een verpakking bevat ook maar één vloeitje maar dan heb je ook wat. Namelijk een joint die decadent genoeg is om je geliefde mee ten huwelijk te vragen. Het vloeitje bestaat uit een basis van hennep, welke is bedekt met een laagje 24 karaats (eetbaar) goud. Het is veilig om te roken, brandt goed en heeft een neutrale smaak.
Prijs: €12,95 euro

[Openingsfoto: Canna Obscura, Shutterstock]
(advertenties)