(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Het geheim van een goede verstopplek, is om gewiekste speurneuzen om de tuin te leiden. En dat is moeilijker dan je denkt, want elke goede Sherlock Holmes weet waar die het eerst moet kijken. Stop je wiet dus niet langer onder het matras maar gebruik één van de volgende 6 geheime verstopplekken. 

Je moet in Nederland tegenwoordig opletten met je wietvoorraad. Als je minder dan 5 gram in huis hebt, wordt dat nog wel door de vingers gezien. Heb je echter een zelfgekweekt onsje buitenwiet, dan kun je daarvoor zonder pardon je huurhuis uitgeknikkerd worden. Dat drama had een gezin met vijf kinderen uit Almelo wellicht bespaard kunnen blijven als ze een van de volgende 6 geheime verstopplekken hadden gehad.

06 • Blikje wiet

Deze bikken rode kool en zuurkool van het Duitse merk Hengstenberg zijn niet van echt te onderscheiden. Helemaal niet wanneer je ze in een keukenkast tussen de anderen conserven zet. De blikken hebben een diameter van 10 centimeter en zijn 12 centimeter hoog en niemand zal vermoeden dat ze andere groente bevatten. Om ze te openen heb je geen blikopener nodig want de deksel is er gewoon op en af te schroeven.
Prijs: €14,95 euro

05 • Stashborstel

In deze borstel kun je geen kilo’s kwijt, en misschien valt het op als je hem als kortharige puber op je kamer hebt liggen. Maar voor een cannabisminnende moeder die haar wiet voor haar kinderen verborgen houdt, is dit toch een ideale verstopplek. In het handvat bevindt zich de geheime verstopplek waarin trouwens ook prima een rolletje geld past, en kammen doet deze borstel ook gewoon.
Prijs: €8,50 euro

04 • Verstopplek voor fotografen

Doe je naast wiet ook aan fotografie, dan is deze Stash Camera Lens de ideale verstopplek. De lens is zeer gedetailleerd en niet van je andere lenzen te onderscheiden. In de lens bevindt zich een roestvrijstalen ruimte waarin je wiet ook nog eens geurvrij kan curen. De lens is namelijk afgesloten door een deksel met een ring van rubber waardoor je ook niets van je wiet ruikt.
Prijs: €23,95 euro

03 • Cannabis wandklok

Het is altijd wel ergens 4:20 uur maar met deze volledig werkende wandklok is het altijd 4:20 uur. De klok is bedrieglijk echt omdat hij ook gewoon echt is. Het enige verschil met een gewone wandklok, is dat deze voorzien is van een kluis met drie aparte compartimenten. Met een diameter van 26 centimeter kun je er meer genoeg wiet in kwijt voor eigen gebruik. Batterij (1 x AA) niet inbegrepen.
Prijs: €29,95 euro

02 • Heilige Kavatza

Een uitgehold boek is de klassieke verstopplek in gevangenissen en wellicht ook bibliotheken. In jouw boekenkast zal deze Heilige Kavatza echter ook niet misstaan. De Kavatza heeft een luxe lederen omslag en biedt ruimte aan al je blowers-accessoires. In het boek tref je namelijk een unieke rolling box met een houder voor vloei, tips en andere parafernalia. Een uitneembare gebogen houten blad maakt een ideale rolling tray voor je joints. Verkrijgbaar in drie verschillende maten.
Prijs: €29,95, euro

01 • WC borstel voor je shit!

Shit hoort in het toilet dus waarom zou je je wiet er ook niet verstoppen? Deze toiletborstel is in ieder geval een van de meest discrete bewaarplekken voor wiet die wij ooit zagen. Onwetende bezoekers kunnen de borstel gewoon gebruiken om hun poep mee weg te vegen, want hij is volledig functioneel. Aan de onderkant van de houder bevindt zich een geheime verstopplek waar alleen jij weet van hebt.
Prijs: €23,50 euro

[Openingsfoto: SeDmi, Shutterstock]
(advertentie)