(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Microdoseren met wiet heeft zo zijn voordelen en steeds meer mensen ontdekken dat. Niet alleen mensen trouwens maar ook producenten van verdampers. Zagen we eind 2018 al de DaVinci Micro vaporizer, nu is er de CFC Lite van het merk Boundless. Met een lengte van 10 centimeter damp je je wiet daarmee zo uit het vuistje. 

Er is wel wat te zeggen voor het microdoseren van wiet. Een paar dampjes halen net dat scherpe randje van je dag, en dat kan wel zo prettig zijn. Kleine verdampers zoals deze nieuwe Boundless CFC LITE zijn ervoor gemaakt. Door het kleine formaat en discrete voorkomen neem je zo’n verdamper gemakkelijk mee en zal niemand vermoeden dat je microdoseert met cannabis.

Voordelige keus

Mocht je op zoek zijn naar een compacte verdamper om mee te microdoseren of om gewoon lekker high mee te worden, dan is de CFC LITE een prima voordelige keus. De Boundless heeft een strak zwart design en heeft dankzij de ergonomische geribbelde body een uitstekende grip. De Boundless CFC LITE ligt eigenlijk zó lekker in de hand dat je hem bijna niet meer los kunt laten.

Hoewel de Boundless CFC Lite klein en betaalbaar is – hij kost je slechts €69,- euro – moet je hem niet onderschatten. De verdamper is uitgerust met een volledig keramische kruidenkamer en heeft een geïsoleerd luchtpad voor een optimale smaak. Hij verhit je wiet op drie van te voren in te stellen temperaturen en tot maximaal 216 graden en produceert daarmee consistente en smakelijke dampwolken.

Klein maar krachtig

Conductieverhitting zorgt ervoor dat de kleinste Boundless snel is opgewarmd, wat de verdamper aangeeft door even kort te trillen (haptische feedback). De oplaadbare (18350 1100 mAh) batterij – die overigens verwisselbaar is – is krachtig genoeg om een volledige sessie mee te gaan. Moest je hem echter toch opladen dan gaat dat gemakkelijk via de meegeleverde USB lader. De voorgeprogrammeerde temperaturen zijn 196, 206 en 216 graden. Aan de kleur van de led (blauw, groen of rood) zie je welk van deze drie standen je gebruikt.

De Boundless CFC LITE is te bestellen op Vaposhop.nl. Hij kost zogezegd slechts €69,- euro en wordt geleverd met 10 extra RVS gaasjes, een borsteltje, een tool om de verdamper gemakkelijk mee te vullen, een USB lader, en natuurlijk de handleiding.

(advertentie)