(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Goed nieuws! Dabben wordt steeds makkelijker, én ook een stuk voordeliger. Moesten concentratenfanaten het voorheen doen met een dab-rig en een vlammenwerper, tegenwoordig kan dabben ook met een elektronische dab-rig. Die zijn nog wel aardig kostbaar maar het O.penVAPE DAB opzetstuk is dat niet. En hij past gewoon op de batterij van je penvaporizer of e-sigaret! 

Concentratenfanaten konden hun concentraat al langer in penverdampers verdampen maar moesten daar dan vaak eerst een THC-houdende e-juice van zien te maken. Een speciaal soort basis-e-juice zoals Wax Liquidizer was nodig om het concentraat in op te lossen. Maar het is natuurlijk veel smakelijker, makkelijker en effectiever, wanneer je het cannabisconcentraat gewoon rechtstreeks in je penverdamper kan stoppen.

Dabben met O.penVAPE

O.penVape is een fabrikant van degelijke penverdampers voor e-liquids. Maar sinds kort maken ze daar ook een speciale cartridge voor, die je kunt vullen met concentraat: de O.penVAPE DAB Attachment. Voor optimaal effect wordt aangeraden om hem in combinatie met de O.penVAPE 2.0 Variabele Voltage Batterij te gebruiken. Echter dankzij het universele 510 schroefdraad draai je hem ook eenvoudig op de batterij van je bestaande penverdamper of e-sigaret.

De O.penVAPE DAB Attachment is een gemakkelijk te vullen mondstuk met daarin een dubbele kwartsatomizer, die concentraten rauw lust! Daarmee wordt dabben een kwestie van een druk op de knop van je penverdamper, inhaleren en genieten! Wees niet bang om hem met rosin, shatter of wax te laden want de O.penVAPE DAB Attachment werkt nog het beste met de dikkere concentraten.

Tot slot het allermooiste nieuws: de O.penVAPE DAB Attachment kost slechts €19,50 euro! Je kunt hem bestellen op Vaposhop.nl of Azarius.nl. De aangeraden O.penVAPE 2.0 Variabele Voltage Batterij is ook op Vaposhop en Azarius beschikbaar en kost €39,50 euro.

[Openingsfoto: Oleksandr Zamuruiev, Shutterstock]
(advertentie)