(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

We grappen hier wel eens dat iedere zichzelf respecterende cannabisliefhebber een bong zou moeten hebben maar het plezier van een goede glazen bong wordt echt onmisbaar als je er eenmaal een hebt. Mocht je er nog geen hebben, ga dan niet voor de eerste de beste maar investeer in een beestachtige bong van Bio Hazard. Die zijn gemaakt om een leven lang mee te gaan, en maken je knetterstoned van pure wiet! 

Bio Hazard Bongs

Wietrokers die de overstap naar een tabaksloos leven hebben gemaakt, zouden een goede bong echt een kans moeten geven. Glazen waterpijpen zijn in Amerika niet voor niets de nummer één methode om wiet te roken, en Amerika is tenslotte wel het land van de pure wiet.

Uit Amerika komt ook het merk Bio Hazard, dat al sinds 2007 beestachtig goede bongs en dab-rigs produceert. Een ervaren team van glasblazers en ontwerpers zorgt ervoor dat Bio Hazard als een van de toonaangevende producenten van bongs bekend staat. Bio Hazard Bongs hebben unieke ontwerpen en zijn altijd gemaakt van het sterkste hittebestendige borosilicaatglas.

Vacuum inline bongs

 

 

Hand geblazen Bio Glass Vacuum inline bongs zijn niet alleen geweldig in het koelen en laten bubbelen van de rook van je beste wiet, het zijn ook ware pronkstukken in huis! Met een hoogte van 43 centimeter zijn het echte eye-catchers! Beide modellen zijn voorzien van een 6 armige tree percolator, een splash guard tegen het spetteren en hebben ice notches zodat je ijsblokjes kunt gebruiken om rook extra te koelen. Verkrijgbaar op Waterpijp-Bong.nl voor €109,- euro.

Honeycomb Oil Rig

Wie zijn cannabinoïden liever nóg wat puurder heeft, gaat natuurlijk voor de Bio Hazard Mini Sidecar 2x Honeycomb Oil Rig. Een hele mond vol als je je bedenkt dat deze kwalitatieve Dab-Rig van slechts 10 centimeter hoog is. Maar de dubbele honeycomb garandeert dus wel een optimale filtering en een heerlijke zachte smaak. De plaatsing van het mondstuk aan de zijkant is ideaal bij het dabben, een absolute must voor de echte dab liefhebber. Verkrijgbaar op Waterpijp-Bong.nl voor €60,- euro.

 

Double Gun Barrel Bong

Als laatste hebben we de Bio Hazard Double Gun Barrel + Wheel Percolator Bong voor je in de aanbieding. Een bong die zijn lange naam te danken heeft aan de twee prachtige percolators. Om te beginnen natuurlijk de dubbele percolator ‘gun barrels’. Daarnaast is deze bong uitgerust met een zogeheten wheel percolator om voor de fijnste filtering te zorgen. Deze bong rookt geweldig en is dankzij zijn geringe hoogte van 32 centimeter ook ontzettend handzaam. Daar kun je de hele dag wel aan zuigen! Verkrijgbaar op Waterpijp-Bong.nl voor €109,- euro.

(advertenties)