(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Als je nog geen goede voornemens had voor het nieuwe jaar, dan is dit wellicht een idee. Schaf jezelf een Healthy Rips FURY 2 aan, en verdamp je wiet voortaan in plaats van het te roken. Je kunt dan nog steeds van heerlijke wiet genieten, zonder je longen of je geweten te beschadigen.

Healthy Rips FURY 2 is bij uitstek geschikt om toe te treden tot de wondere wereld van het vaporizen. Het apparaat produceert dampwolken die dik genoeg zijn om je het roken te doen vergeten, hij is compact genoeg om overal mee naartoe te nemen én is lekker scherp geprijsd ook nog eens. Dankzij de goede prestaties kun je er jaren mee voort, en zullen ook ervaren vaporisten warmlopen voor deze kleine krachtpatser.

Multifunctionele Healthy Rips FURY 2

Hij is zeer gemakkelijk in het dagelijks gebruik maar de Healthy Rips FURY 2 verdamper heeft ook een paar effectieve slimme eigenschappen. Om te beginnen is het apparaat licht van gewicht en discreet van formaat. Hierdoor past de verdamper gemakkelijk in de palm van je hand zodat je discreet kunt dampen. Moet het nóg discreter, dan kun je alle indicatielampjes uitschakelen.

Het handige pocketformaat zorgt ervoor dat de FURY 2 slechts 136 gram weegt. Toch is hij ondanks dit lichtgewicht vervaardigd uit degelijke materialen. De behuizing bestaat namelijk uit een metalen kirksite-legering, en is voorzien van een isolerende rubbercoating. De FURY 2 heeft verder een prettige lage luchtweerstand bij het inhaleren, en beschikt over een volledige controle over de temperatuur.

Smakelijke rips

Wanneer je van joints overstapt op een verdamper, dan wil je natuurlijk wel een verdamper die goede dampwolken produceert. Dampen is een stuk gezonder maar het moet wel een beetje lekker blijven smaken, nietwaar? De Healthy Rips FURY 2 scoort wat dat betreft hoge ogen met een combinatie van convectie en conductie verhitting. Dat betekent dat de wiet in de verdamper niet alleen wordt opgewarmd door hete lucht maar ook door opwarming van de kruidenkamer zelf. Dit zorgt ervoor dat de FURY 2 dikke, volvette dampwolken produceert.

De keerzijde van deze dikke dampwolken is wel dat sommige gebruikers aangeven dat het apparaat na verloop van tijd aan de buitenkant wat heet kan worden, ondanks de isolerende rubbercoating.

Gebruiksvriendelijk

Om de Healthy Rips FURY 2 te gebruiken hoef je geen ellenlange gebruikshandleiding door te nemen. Druk gewoon drie keer op de aan/uitknop om de verdamper in te schaken en regel de temperatuur met de plus en min knoppen eronder. En wanneer je de verdamper vergeet uit te zetten, doet hij dat na vier minuten zelf voor je. Zo verbruikt hij geen onnodige energie van de batterij.

Naast de drie knoppen, beschikt de FURY 2 ook over een mooi geplaatst OLED scherm waarop de ingestelde temperatuur, de shutdown timer en de status van de batterij wordt aangegeven. Handig, want de batterij had volgens gebruikers wel iets krachtiger kunnen zijn. Je doet ongeveer 40 minuten met een volle batterij en het opladen duurt ongeveer 2 uur, van leeg tot helemaal vol.

Healthy Rips FURY 2 is voor slechts €99,- euro verkrijgbaar op Vaposhop.nl. Hij wordt in een luxe verpakking geleverd met een top cover, Micro-USB oplader, druppelkussen, tools en een handleiding. Op de Healthy Rips Fury 2 zit twee jaar fabrieksgarantie. 

(advertentie)