(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Het kán rauw op je dak vallen, maar je hebt nog ongeveer twee weken de tijd om kerstkado’s voor je cannabisvrienden te kopen. Bestellen is natuurlijk een simpele kwestie van een paar klikken met de muis maar dan moet je wel weten wát. We helpen je op weg met 10 kerstkado’s voor je stonedste wietvrienden.

Het is natuurlijk altijd een goed idee om op kerstavond een paar zakken wiet te scoren bij de coffeeshop, maar dan heb je nog geen cadeautjes voor je vrienden. Die zul je toch van tevoren moeten regelen. En die bestel je natuurlijk in stijl vanuit je luie stoel. Niet dat wietrokers nou echt zo lui zijn hoor maar de decembermaand is al druk genoeg, nietwaar?

01. Wietzaadjes in kadoverpakking

Of je cannabisminnende buddies nu binnen wiet kweken of niet, met de kado-wietzaden van Dutch-Passion kunnen ze daar van de zomer in ieder geval mee beginnen. Ze komen in een Christmas Discount Gift Box waarbij je kunt kiezen uit diverse gefeminiseerde of automatisch bloeiende top wietsoorten. Omdat het feest is doet Dutch-Passion er een mooie aansteker, stevige metalen grinder, vloei en een fikse korting bij! Vanaf €50,- euro te bestellen op Dutch-Passion.com.

02. Take it easy, geef een Weezy

Laten we even eerlijk zijn en elkaar geen mietje noemen; tabak roken kan in 2019 echt niet meer, en mág vanaf 2021 ook in coffeeshops gewoon niet meer. Nou ja, als je jouw vrienden een gezonder wietleven wenst, dan geef je ze een Weezy startpakket. De Weezy is een unieke hervulbare puurpijp in de vorm van een joint, en hét alternatief voor de voorgedraaide joint. Voor €14,95 te bestellen op e-njoint.nl, inclusief filters, 10 navulbare pods en gepatenteerd Jack-Pod vulsysteem.

03. Etwietje vol geschenken

Leuk presentje voor je vriendinnen met koude voeten. In deze luxe etui vind je naast een wietpijp, grinder, verschillende soorten vloei, fraaie Jimi Hendrix tips, een blauwe aansteker, joint tube en nieuwe pipe screens, namelijk prachtige (en sexy) roze wietsokken. Voor €29,95 euro te bestellen op Apollyon.nl.

04. BioCanna Starterskit

Ook zo’n fan van lekkere bio-wiet? Geef je best kwekende vriend dan dit startpakket van BioCanna, dan heb je er zelf ook nog wat aan. BioCanna is de 100% plantaardige en tevens biologische voedingslijn van Canna. Daarmee voed je niet je wietplanten, maar de aarde en dat proef je! Het startpakket bevat alles wat je nodig hebt voor een geslaagde biologische kweekronde. Voor €50,- euro te bestellen op Plantarium.nu.

05. De heilige kweekbijbel

The Cannabis Grow Bible maakt zijn naam al sinds de eerste editie in 2003 uitkwam waar. Het boek van omvat werkelijk alle aspecten van het kweken van cannabis. Maar de ontwikkelingen op cannabisgebied gaan de laatste jaren zo hard dat het de kweekbijbel een nieuw – derde – testament verdiende. Hij ligt bij ons al op het nachtkastje. Voor €39,95 euro te bestellen op Zamnesia.nl.

06. Een verdampert van TopBond

Tja, het maakt eigenlijk niet uit welke verdamper van TopBond kiest om weg te geven deze kerst, want ze zijn allemaal goed én voordelig. Het merk staat bekend om zijn no nonsense verdampers. Geen overbodige poespas dus maar wel goede prestaties en altijd onder de €100,- euro. Odin 2 is de nieuwste vaporizer van TopBond en de Novae is de voordeligste. Kun je niet kiezen, ga dan voor de Novae 2, die is ook nieuw en zit er qua prijs precies tussenin. Vanaf €69 euro te bestellen op Vaposhop.nl.

07. 4-delige Piranha voor je wiet

Goede wiet moet je anno 2018 echt niet meer tussen je vingers verbrokkelen. Ten eerste plakken de helft van alle trichomen dan aan je vingers en ten tweede gaat het ook gewoon voor geen meter. Beter brokkel je als een piranha met vlijmscherpe tanden van metaal. Kortom, heb je een wietvriend of vriendin die nu nog steeds geen grinder heeft, geef hem of haar dan deze kerst een vierdelige Piranha. Voor €24,50 euro te bestellen op Azarius.nl.

08. Houten pijp voor twee

Vier je de kerst dit jaar nu alleen met je vriend of vriendin, dan is deze dubbelloopse wietpijp misschien wat voor jullie. Zorg dat je wat te roken bij je hebt ook want dan kunnen jullie dus samen pijpen en wordt het misschien nog romantisch ook … ahum. Anyway, voor slechts €7,90 euro ben je op dutch-smart.nl de man (of vrouw) dit jaar.

09. Een jaarvoorraad vloei van Flamez

Maak er een traditie van om je beste wietvriend of vriendin ieder jaar een doos Flamez vloei kado te doen, en er is altijd iemand met vloei om je heen. Deze Flames King Size vloeitjes zijn uitstekende witte vloeitjes, en gemaakt van 100% houtpulp, omdat dat nu eenmaal het beste brandt en rookt. Voor slechts € 22,95 euro bestel je een doos met 50 pakjes op Grasscompany.com.

10. Glazen banger met carb cap

We hebben er even naar gezocht, deze glazen banger met carb cap, maar de echte dabbert kan niet meer zonder. De Banger vervangt de traditionele dabnagel en de carb cap zorgt ervoor dat je op zeer lage temperatuur kunt dabben, en zelfs een reversed dab kunt doen. Je begrijpt dat dit knetterstonede kerstkado alleen geschikt is voor de echte concentratenfanaat. We vonden hem voor €42,50 euro op focus-planet.com.

[Openingsfoto: Alina Reviakina, Shutterstock]
(advertentie)