(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Jazeker, de tijd van cadeautjes, kerstpakketten en eindejaarsbonussen is weer aangebroken. Bedrijven spelen daar slim op in door met flinke kortingen te smijten, en soms loop je dan tegen deals aan waar je wel wat aan hebt. Neem bijvoorbeeld de kweeklampen van Spectro Light; die zijn tot 5 januari écht voordeliger!

De led kweeklampen van Spectro Light zijn ontwikkeld voor de professionele tuinbouw maar ook buitengewoon geschikt voor de kleine binnentuinder. Ze zitten boordevol innovatieve COB (Chip On Board) led-technologie en zijn gebouwd met de meest degelijke materialen. Je kunt gerust zeggen dat het professionele kweeklampen zijn voor hobbykwekers.

Alle modellen van de Spectro Light serie, van de zware 800 Watt Xplosion, tot de bescheide 100 Watt Starter, maken gebruik van dezelfde geavanceerde COB leds van Spectro Light. Ze produceren licht dat optimaal is voor iedere levensfase, zodat planten er niet alleen goed onder groeien maar je er ook uitstekend onder kunt afbloeien. En dat dat geen loze beloftes zijn, lees en zie je in de kweekverslagen van meerdere bekende kweektoppers zoals Pothead Sativa en Bassie Basic.

Tot €600,- euro eraf!

Meestal geloven we het wel, bedrijven die proberen te scoren met 5 of 10% korting op een flesje voeding of CBD olie. Dat zet natuurlijk niet veel zoden aan de dijk. Maar een korting van €600,- euro op de Spectro Light Xplosion, dat scheel tenminste wat! Of moeten we zeggen Watt, want zo’n korting komt gewoon neer op bijna 300 GRATIS Watts aan kweeklicht, ronde na ronde, na ronde.

Om van de korting te profiteren, heb je verschillende CNNBS kortingscodes nodig, dus blijf er even bij. Voor beginners is er de bescheiden 100 Watt Spectro Light. Voor deze zogeheten Starter kun je op een flinke korting van €126,- rekenen wanneer je hem tot 5 januari bestelt op cobgrowled.com. De normale prijs (we hebben het gecheckt, het klopt) van de Starter is €425,- euro. Trek daar €126,- euro vanaf en je hebt een Spectro Light Starter voor slechts €299,- euro. Gebruik de code cnnbsstarter bij je bestelling op cobgrowled.com om van de korting gebruik te maken.

Gebruik je jaarlijks iets meer cannabis, dan is de 400 Watt Spectro Light Blast waarschijnlijk een betere keuze. Dit is trouwens ook het model van Pothead Sativa en Bassie Basic, die ook wel van een grammetje méér houden. Op de Blast zit €251 euro korting, wat neerkomt op een prijs van €799,- euro in plaats van €1050,- euro. Gebruik de code cnnbsblast bij je bestelling op cobgrowled.com om van de korting gebruik te maken.

De échte kortingsklapper maak je wanneer je de 800 Watt Spectro Light Xplosion bestelt. Daarop krijg je namelijk liefst €600,- korting! Een snelle rekensom leert je dat dat een voordeel is van bijna 33%, en dat zet dus wél zoden aan de dijk. Gebruik de code cnnbsxplosion bij je bestelling op cobgrowled.com om van de korting gebruik te maken.

De genoemde actieprijzen gelden tot 5 januari, op alle bestellingen op cobgrowled.com, waarbij de CNNBS kortingscodes zijn gebruikt. Uiteraard zit ook op de kweeklampen met korting, gewoon dezelfde lange garantieperiode van 5 jaar.

[Openingsfoto: Faces Portrait, Shutterstock]
(advertentie)