(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Verdamp-liefhebbers opgelet! Er is een nieuwe verdamper voor thuisgebruik op de markt, en niet zomaar een. CannaVapo is een convectie-verdamper van Nederlandse makelij, produceert de hoogste kwaliteit damp én is onverwoestbaar als een Hummer. 

Jazeker, een goednieuwe verdamper van Nederlandse bodem, daar zijn er niet veel van. CannaVapo is het product van de kleine onafhankelijke fabrikant en fervent liefhebber van verdampen, Francis. Ontevreden met de prestaties van andere vaporizers, maakte hij (in eerste instantie alleen voor zichzelf) de CannaVapo. Een onverwoestbare tafelverdamper die zich kan meten met de beste verdampers ter wereld.

Best vape ever

CannaVapo kan zich meten met de beste verdampers ter wereld, zoals de Volcano en De Verdamper. Wanneer je de CannaVapo ziet, is de vergelijking met De Verdamper overigens ook snel gemaakt. Francis is zelf ook geen onbekende van De Verdamper-uitvinder Evert, en heeft het prototype van zijn CannaVapo dikwijls met Evert doorgesproken om de ‘best vape ever’ te produceren.

Hoewel de CannaVapo qua uiterlijk op De Verdamper lijkt, werkt hij toch niet helemaal hetzelfde. Om een zeer nauwkeurige temperatuur te kunnen instellen, maakt de CannaVapo gebruik van de beste hete lucht pistolen van Steinel. Een krachtige stroom van hete lucht en een nauwkeurige temperatuur instelling zijn namelijk van het grootste belang voor een degelijke thuisverdamper.

Het hete lucht pistool blaast hete lucht door de fraaie aluminium kop, die ruimte biedt aan een flinke hoeveelheid cannabis. De hete lucht extraheert de smaak en de werkzame stoffen, zonder dat er verbranding plaatsvindt. De damp wordt vervolgens door het water in de CannaVapo geblazen, waarna het gekoeld en gefilterd in een ballon wordt geblazen.

Hummer onder verdampers, custom made

De CannaVapo is ontworpen om een leven lang mee te gaan. Het glaswerk is superdik en voorzien van het fraaie oranje CannaVapo logo. Het blijft echter glas dus breken kan altijd. In dat geval kun je hem eenvoudig vervangen voor een glazen weckpot. De maat daarvan is namelijk hetzelfde als dat van de officiële CannaVapo potten met logo. Heb je trouwens liever een originele pot, dan kun je die natuurlijk altijd bijbestellen op de CannaVapo website.

De oranje kurk is gemaakt van food-grade siliconen en kan daardoor nooit kan uitdrogen, zoals bijvoorbeeld een natuurkurk. De bowl van de CannaVapo is uit een massief stuk aluminium gedraaid, en heeft een wulpse vrouwelijke vorm. Hij biedt ruimte aan tot 2 gram gemalen cannabis, zodat je de CannaVapo niet na iedere ballon hoeft te hervullen. De buizen van de verdamper zijn ook van aluminium gemaakt, maar komen niet met het water in contact en kunnen dus ook geen bijsmaak veroorzaken.

De CannaVapo verdamper wordt custom op bestelling gemaakt en vanaf €499,- euro geleverd in twee maten, inclusief 220 Volt hete lucht pistool, 50 dampzakken en een schoonmaak set. Je krijgt een jaar garantie op de gehele set, met uitzondering van het glaswerk. Bestellen doe je op CannaVapo.com

[Openingsfoto: Alena Ohneva, Shutterstock]
(advertentie)