(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

De TopBond Novae 1 wás wellicht al de beste convectie verdamper onder de €100,= euro maar zijn opvolger is dat zeker. Een duidelijk OLED scherm, complete temperatuurcontrole, een Smart Path en een krachtiger batterij maken de Novae 2 nóg beter dan zijn voorganger. En geen cent duurder hè. Sterker, als je vandaag nog bestelt heb je hem voor €69,= euro in huis!

TopBond staat bekend om zijn degelijke maar betaalbare verdampers, die met iedere versie beter én voordeliger worden. TopBonds allereerste vaporizer, ODIN genaamd, had een eenvoudig design maar wist te verrassen met een slim verhittingssysteem voor gelijkmatige verhitting en smaakvolle damp. De ODIN werd dan ook ontwikkeld in samenwerking met leden van het Fuck Combustion (fuck verbranding) internetforum.

En toen was daar de TopBond Novae. Een compacte verdamper met een gelikt design, een zeer eenvoudige bediening en alleen strikt nuttige features zoals een verwisselbare batterij, keramische kruidenkamer, glazen mondstuk en convectie verhitting. Hierdoor wist TopBond van de Novae een uitstekende convectie verdamper te maken, en de prijs toch onder de €100,= euro te houden.

TopBond Novae 2

En nu is er dus de TopBond Novae 2. Een nieuwe Novae met een betere batterij, een duidelijker scherm, Smart Path en een complete controle over de temperatuur. Het design is min of meer hetzelfde gebleven en er zijn geen nutteloze snufjes aan toegevoegd. De Novae 2 is dan ook geen cent duurder geworden en kost nog steeds €99,=. En wie vandaag (26 november 2018) nog bestelt wordt ook nog eens beloont met €30,= euro Cyber Monday korting en heeft de TopBond Novae 2 voor slechts €69,= euro in huis (gebruik de kortingscode: WOWNOV).

De TopBond Novae 2 is qua uiterlijk niet veel veranderd en ligt dus nog steeds even lekker in de hand als zijn voorganger. Het ergonomische design voldoet ook gewoon, waarom zou je aan iets goeds ook moeten sleutelen? Wel hebben de leds plaats gemaakt voor een duidelijk afleesbaar OLED scherm, dat je complete controle geeft over de temperatuur. Die is namelijk per graad nauwkeurig in te stellen tussen de 80 en de 220 graden Celsius.

De batterij is nog steeds verwisselbaar maar is een stuk krachtiger geworden en kan simpelweg in het apparaat worden opgeladen met een bijgeleverde USB kabel. De Novae 2 heeft verder één extra knop gekregen en die dient ervoor om de zogeheten Smart Path modus in te schakelen. Inschakelen van deze ‘S’ knop zorgt ervoor dat de temperatuur geleidelijk steeds heter wordt om je cannabis tot de laatste cannabinoïde te verdampen. Het temperatuurbereik en de tijdspanne van de Smart Path modus is verder naar eigen behoefte aan te passen.

Duurzaam

Je verwacht het van zo’n voordelige verdamper misschien niet maar de Novae 2 is met zorg gemaakt van de beste materialen. De body is gemaakt van een degelijke zinklegering waardoor de verdamper stevig aanvoelt, tegen een stootje kan, en een prettig gewicht heeft. Het mondstuk is magnetisch en geeft gemakkelijk toegang tot de volledig keramische kruidenkamer.

De TopBond Novae 2 is een zogeheten convectie verdamper. Dit betekent dat de kruidenkamer zelf niet actief verhit wordt, maar alleen de lucht die er doorheen stroomt. Convectie verwarming staat bekend als de beste manier van verdampen omdat het je cannabis gelijkmatig verhit en de kans op verbranding aanzienlijk verkleint. Inhaleer lang en langzaam en TopBond Novae 2 trakteert je op zeer smakelijke dampwolken.

Klein minpuntje is wel dat de kruidenkamer bij langdurige sessies indirect ook wordt verhit, waardoor er op den duur toch conductieverhitting kan plaatsvinden. Dit zorgt weliswaar voor dikkere, maar ook minder zachte dampwolken, en enige verbranding.

De TopBond Novae 2 wordt zoals je mag verwachten geleverd met 5 extra filtergaasjes, een schoonmaak borsteltje, een tool om je cannabis te roeren en een USB lader. Hij kost €99,= euro maar zoals gezegd; wie alléén vandaag nog (26 november 2018, Cyber Monday) op Vaposhop.nl bestelt, krijgt hem voor slechts €69,= euro. Gebruik daarvoor de specoale kortingscode WOWNOV. Extra oplaadbare batterijen zijn voor slechts €9,50 euro, eveneens op Vaposhop.nl bij te bestellen.

(advertenties)