(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Ze is pas 26 maar het lijkt wel alsof Miley Cyrus al ons hele cannabisleven bij ons is. En wat een deceptie toen de zangeres in 2017 ineens de wiet afzwoor, begeleid met van die stichtelijke en typische Amerikaanse schijnheilige bullshit. Maar zie, Miley heeft haar gezond verstand terug en is weer één van ons!

 

Tijdelijke black-out

Vroeger was Miley Cyrus dol op wiet en dat liet ze overal en nergens blijken, met name op de sociale media. Zo beweerde ze in een interview in 2014, toen ze net de wettelijke blowleeftijd van 21 jaar had bereikt: “Wiet is beter dan Instagram”. Hahaha.

Maar zomaar ineens besloot de popprinses a.k.a. actrice in mei 2017 om cannabis links te laten liggen. Het zou allemaal niet meer zo goed zijn voor haar creativiteit, optredens en god weet wat nog meer. Oh ja, tegen talkshowhost Jimmy Fallon zei ze hierover ook nog: “Spending way too much time with [my pet] pig when I was stoned and not enough time actually doing anything.”

Maar omdat haar moeder en manager Tish stug bleef door blowen – en zelfs even dreigde om te stoppen met managen en fulltime wietteler te worden! – keerde Miley eind 2018 op haar schreden terug: voortaan mocht de vlam er weer in!

2019 begint goed voor Miley (en ons)

En nu 2019 enigszins op stoom is gekomen, deelt ze haar (hernieuwde) liefde voor cannabis ook weer op de sociale media. En dat zet best zoden aan de dijk voor de goede zaak, aangezien de Amerikaanse alleen al op Instagram 81,3 miljoen volgers heeft!

Afgelopen maandag dropte ze eerst een Insta-post als haar fictieve alter ego Hannah Montana, met een goedbedoeld Hollywood-advies: ‘Hate Makes You Ugly’:

Daarmee is iedereen het uiteraard wel eens, maar hoe kunnen we dan positief blijven denken Miley/Hannah?

Gelukkig geeft Miley Cyrus daar zelf enkele uren later al het enige echte goede antwoord op, dit keer weer als haarzelf:

(advertenties)