(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Goed nieuws voor hobbykwekers met een kleine beurs, die weleens wat meer wiet willen oogsten. De Surya PAR38 is een ideale aanvulling op bestaand kweeklicht tijdens de bloeifase. De eenvoudige led kweeklamp heeft een stroomverbruik van 60 Watt, en past gewoon in een standaard E27 fitting.

Extra bloeilicht zit in een klein hoekje

Het maakt niet uit hoe klein je kweekruimte is, er is altijd wel een plaatsje over voor de Surya PAR38 led bloeilamp. Met zijn bescheiden afmeting van 12 bij 12 centimeter, en zijn schappelijke prijs van slechts €119,- euro, is het misschien wel de makkelijkste manier om een half onsje meer wiet te oogsten in bestaande kweekruimtes. Licht is gewicht, en deze led spot voorziet je wietplanten van 60 Watt aan extra bloeilicht.

Standaard E27 fitting

Het grote voordeel van de Surya PAR38 bloeilamp, is dat je hem eenvoudig naast je bestaande kweeklamp hangt. Of je nou met HPS licht of een andere led kweeklamp kweekt, de Surya PAR38 is altijd een goede aanvulling tijdens de bloeifase. De led bloeilamp behoeft geen ketting of andere hangers, maar kan gewoon aan zijn eigen stroomkabel met standaard E27 fitting opgehangen worden. Een externe transformator is niet nodig want die is in de spot zelf ingebouwd.

Het rode licht van deze spot is perfect voor bloeiende wietplanten. Het licht schijnt onder een hoek van 45 graden, zodat de spot een flinke oppervlakte van rood licht kan voorzien, om de bloei te bevorderen. Het geringe formaat van de spot zorgt ervoor dat je hem overal kunt inzetten. Gebruik hem als aanvulling op het licht van boven, of zet een of meer spots in als zijverlichting voor lager groeiende buds.

De Surya PAR38 kost €119,- euro en is verkrijgbaar op LedParadise.eu. Hij heeft een passieve koeling, meet 12,1 x 12,1 x 14,5 centimeter, weegt slechts 350 gram en beschijnt een oppervlak van 43 bij 43 centimeter. 

[Openingsfoto: BarryM, Shutterstock]
(advertenties)