De CNNBS G-Kit is de eerste kast die zo discreet is dat je hem overal kunt neerzetten. Door het stijlvolle witte design past de compacte kweekkast in ieder interieur. Het ingebouwde koolstoffilter houdt wietgeur binnen en de onlangs toegevoegde geluiddemper maakt de kast zo stil als een bibliotheek. Verkrijgbaar met 150 Watt SANlight LED kweeklamp (€845,-), 100 Watt Hans Panel LED kweeklamp (€609,-), 150 Watt HPS kweeklamp (489,- euro) of leeg (319,- euro).

 • Exclusief te koop op CNNBS en Mediwietsite, in samenwerking met G-Tools tegen gereduceerd tarief!
 • Zeer discrete vormgeving en fluisterstil, nobody knows
 • Ideaal voor het kweken van 1 tot 5 planten!
 • Het gezonde alternatief voor de shop
 • Aankoopbedrag na 1 oogst al terugverdiend (bespaard aan coffeeshop uitgaven)

Inclusief:

 • 150 Watt SANlight Q4W ledlamp (€845,-)
 • 100 Watt Hans Panel ledlamp (€609)
 • 150 Watt Philips Son T PIA Plus HPS + Clip Fan (€489,-)
 • Afzuiger, koolstoffilter, geluiddemper
 • 3 gepatenteerde lichtdichte luchtinlaten
 • Schakelklok

Geruisloos

Aan de binnenkant is de nieuwe CNNBS G-Kit verbeterd met een effectieve geluidsdemper. De geïsoleerde luchtslang heeft plaats gemaakt voor een geperforeerde luchtbuis met een dikke laag steenwol daaromheen. Die dempt het geluid van de compacte kweekkast zó goed, dat je er buiten de kast ongeveer net zoveel van hoort als een bibliotheek.

Omdat de lucht door de nieuwe demper in een rechte lijn wordt afgevoerd en er dus geen bochten in de buis zitten, wordt er ook méér lucht af en aangevoerd. En dat is heel goed nieuws voor de planten in de kast want die krijgen daardoor meer CO2 uit de lucht aangevoerd.

CNNBS G-Kit met 150 Watt SANlight Q4W LED (€845,-)

Het topmodel CNNBS G-Kit wordt geleverd met de hoogwaardige 150 Watt Q4W LED kweeklamp van het Oostenrijkse SANlight. Deze fabrikant staat bekend om hoge kwaliteit led modules. De modules zorgen voor een perfecte lichtspreiding en maken storingsgevoelige ventilators overbodig.

De SANlight Q4W straalt een breedband lichtspectrum uit dat voor een optimaal efficiënte fotosynthese zorgt, en een gezonde hormoonhuishouding stimuleert. Het warm-witte licht van de SANlight Q4W is tenslotte ook prettig voor de ogen, en zorgt voor een natuurgetrouwe kleur, waardoor je je wietplanten goed kunt inspecteren en prachtig kunt fotograferen.

Behalve dat de SANlight voor wonderbaarlijke prestaties zorgt, is hij ontwikkeld om het kweekoppervlak van 60 bij 60 centimeter optimaal te belichten. De vier led modules zijn voorzien van een lens die ervoor zorgt dat het licht onder een hoek van 90 graden uitstraalt, en zo perfect over het kweekoppervlak wordt verdeelt. Ook op geringe hoogte blijft de lichtverdeling optimaal, waardoor de lamp ook vlak boven de planten gebruikt kan worden.

De slanke vorm van de SANlight Q4W, zorgt ervoor dat de kweeklamp in zijn geheel naast de geluiddempende afzuiger van de CNNBS G-Kit past. Hierdoor wordt kostbare ruimte in de hoogte bespaard, zodat wietplanten in de CNNBS G-Kit meer ruimte hebben om te groeien.

De SANlight heeft na 80.000 branduren nog steeds een light output van 90%. Mocht je na die tijd weer met een schone lei willen beginnen dan kunnen de led panelen gemakkelijk vervangen worden. Zo ben je altijd verzekerd van een goed presterende kweeklamp, en de nieuwste technologie van het huidige moment.

CNNBS G-Kit met 100 Watt LED (€609,-)

De Hans Panel heeft alleen de beste led diodes van Cree. Omdat de leds geen lenzen hebben maar reflectors gaat er niets aan licht verloren.

De unieke en discrete kant en klare CNNBS kweekkast wordt geleverd met een 100 Watt krachtige Hans Panel LED kweeklamp of een vertrouwd goede 150 Watt Son T PIA Plus HPS kweeklamp. De best verkochte CNNBS G-Kit is de led variant, er zijn al meer dan 200 tevreden klanten. De CNNBS G-Kit met LED is voorzien van een krachtige 100 Watt Hans Panel LED kweeklamp. Een high end led kweeklamp van Nederlandse makelij waarin alleen de beste led diodes van Cree verwerkt zijn.

De Hans Panel leds zijn bijzonder geschikt voor de teelt in de compacte ruimte die de CNNBS kweekkast biedt. De brede stralingshoek en het grote oppervlak van de lamp verzekert een gelijke lichtspreiding terwijl de lamp dicht op het gewas kan hangen. Dankzij een speciale bloei- en groeischakelaar kan energie worden bespaard tijdens de groeifase van de planten en een extra boost gegeven worden tijdens de bloeifase. De Hans Panel kan ook traploos gedimd worden. Iedere led heeft een eigen reflector waardoor het licht optimaal verspreid wordt. Omdat er geen lenzen zijn die het licht blokkeren gaat er geen lichtenergie verloren.

CNNBS G-Kit met 150 Watt HPS (489,=)

De HPS variant van de CNNBS G-Kit komt met een vertrouwde 150 Watt Son T PIA Plus kweeklamp van Philips en is in tegenstelling tot de LED versie van de kast ook al voorzien van een clip fan om voor de nodige luchtcirculatie te zorgen. Alles is daarmee compleet en kant en klaar aangesloten zodat je direct kunt beginnen met het telen van je eigen planten. De Philips Son T PIA Plus HPS bulbs zijn kwalitatief gezien de beste HPS kweeklampen op de markt.

Night Queens in de HPS versie van de CNNBS G-Kit. Volg de verslagen van Dr. Groen om het verdere verloop van deze planten te zien.

Stijlvolle witte uitvoering

Om de nieuwe CNNBS G-Kit nog duurzamer te maken, zijn we op zoek gegaan naar een sterker en lichter alternatief voor de gelamineerde MDF wandplaten. Het MDF was namelijk vrij zwaar, waardoor ze nogal eens beschadigden tijdens het vervoer. Ook mochten de houten platen eigenlijk niet nat worden.

De nieuwe platen zijn wat dat betreft een verademing voor ons en iedereen die de kast bestelt. Ze zijn lichter en sterker, vochtbestendig en gaan een stuk langer mee. Ook wanneer je de CNNBS G-Kit vaak moet verhuizen blijven de platen zo goed als nieuw. Als bonus isoleren de platen beter waardoor de CNNBS kweekkast nog stiller en beter op temperatuur te houden is.

De kunststof XPS panelen panelen bevatten geen lijm met formaldehyde of weekmakers zoals sommige goedkopere kweektenten. Ook bij hogere temperaturen komen er geen toxische stoffen vrij. Omdat de panelen goed tegen water kunnen, zijn ze gemakkelijk na iedere ronde schoon te maken.

CNNBS G-Kit leeg (319,=)

Mocht je de G-Kit liever zelf willen inrichten, dan kun je de CNNBS G-Kit voor slechts 319 euro ook leeg bestellen. De lege CNNBS G-Kit is overigens niet helemaal leeg. Hij wordt geleverd met drie gepatenteerde lichtdichte lucht-inlaten die wel de lucht, maar geen licht van buitenaf naar binnen laten. Verder is de kast voorbereid voor de montage van een 125 mm luchtuitlaat inclusief luchtrooster en zijn er bevestigingspunten voor filter, fan en verlichting.

 

Meer informatie

Download hier de handleiding (pdf) voor de montage van de CNNBS G-Kit: G-Kit Manual

Kweekverslagen van Dokter Groen met de CNNBS G-Kit: https://www.cnnbs.nl/cannabis/kweekverslagen/dokter-groen/

Bestellen: