(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Als gezonde Hollandse cannabisliefhebber moet je misschien niets hebben van hard-drugs. Mocht je toch eens wat extra energie willen voelen op de dansvloer, dan is een natuurlijke herbal ecstacy beter. In ieder geval is dat slimmer, en minder schadelijk voor je gezondheid. Maak kennis met MDAA, MDNX en XTCY.

Dansen is leuk maar laten we elkaar geen mietje noemen; een feestje wordt toch wel een beetje specialer met een beetje drugs. Of dat nou drank is, of hard-drugs zoals coke of XTC. Het nadeel van zulke pepmiddelen hoeven we waarschijnlijk niet uit te leggen maar toch; aan hard-drugs kun je verslaafd raken en de kater is ook niet misselijk. Soms kun je er een week of langer down van zijn omdat er simpelweg nauwelijks nog serotonine  (gelukshormoon) in je lijf te vinden is.

Je kunt jezelf dit soort katers besparen door geen drugs te gebruiken maar dat is ook weer zo saai. Herbal XTC is dan een goed alternatief. Toegegeven: het effect van smarte pepmiddelen is niet helemaal hetzelfde en even leuk als the real thing maar MDAA, MDNX en XTCY geven je wel een natuurlijke energie-boost, zonder dat je serotonine-voorraad uitgeput raakt.

MDAA

MDAA is een herbal XTC waarvan je een stoot energie krijgt. Het is niet helemaal vergelijkbaar met het ‘verliefde’ en gelukzalige gevoel van echte molly (MDMA) maar je kunt er zeker wel lekker lang op dansen. De capsules (er zitten er zes in een verpakking) zijn in tegenstelling tot MDMA, ook met alcohol te combineren. De ingrediënten van MDAA zijn Vitamine B3, Lepidium meyenii, Methyltheobromine, 2-Aminoethaansulfonzuur, Guarana extract, Chroom (III) en L-tyrosine.

MDAA is verkrijgbaar op WorldHerbals.com in verpakkingen van 6 capsules. Eén verpakking kost €14,50 euro.

MDNX

In tegenstelling tot XTC verhoogt MDNX niet het serotonine gehalte in je lichaam maar de hoeveelheid adrenaline. Je wordt scherper en het geeft energie en nog een voordeel: nadat het is uitgewerkt slaap je als een roosje. De ingrediënten in MDNX zijn Guarana extract, vitamines (Ascorbinezuur, Niacine, Methylcobalamine), Chromium III Chloride, gemberpoeder, aroma (limoen) en de kleurstoffen (E 102, E131).

MDAA is verkrijgbaar op WorldHerbals.com in verpakkingen van 4 capsules. Eén verpakking kost €9,90 euro.

XTCY

XTCY is gemaakt om de beleving van XTC zo goed mogelijk na te bootsen. XTCY geeft energie en zorgt ervoor dat je zelfs na uren dansen niet wegdoezelt. Het middel is 100% natuurlijk, dus neem gerust nog een capsule wanneer je merkt dat het je XTCY uitgewerkt is. Neem de capsules met voldoende water (of een biertje, je kunt ze met alcohol combineren) in en je zit gebeiteld voor een energieke feestavond. De ingrediënten in XTCY zijn guarana extract, maca extract, L-Tyrosine, chromium, niacin, taurine en methyltheobromine.

XTCY is verkrijgbaar op WorldHerbals.com in verpakkingen van 6 capsules. Eén verpakking kost €14,50 euro.

[Openingsbeeld: Evgeniya Porechenskaya]
(advertenties)