(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

De beste uitvindingen werken vaak verrassend eenvoudig. Denk maar aan post-it notes of punaises. De Vapocane Fusion is wat dat betreft echt de paperclip onder de verdampers; hij is verrassend eenvoudig, kost weinig maar verdampt wiet net zo goed als de duurste tafelmodellen!

Vapocane Fusion is eigenlijk geen verdamper op zichzelf. Het is namelijk een aanvulling waarmee je iedere bong of pijp met een glas-op-glasverbinding van 14,5 of 18,8 millimeter, omtovert in een tafelverdamper die fantastisch werkt. De Vapocane Fusion kost slechts een fractie van andere vaporizers en werd door CannaTrade in Zwitserland uitgeroepen tot beste product. En dit is waarom.

Convectie verhitting

Wat tafelverdampers zoals De Verdamper, de Volcano en de Herborizer zoveel beter maakt, is het ruime formaat en een uitstekende convectie verhitting. Een verhittingselement verwarmt niet de wiet of de verdamper zelf, maar de lucht voordat die door de wiet stroomt. Dit is verreweg de beste manier van verdampen omdat de wiet zelf niet verhit wordt, en dus ook niet kan verbranden.

Op een slimme manier maakt de Vapocane Fusion gebruik van dezelfde convectieverhitting. Je plaatst de glazen Vapocane Fusion met de hulpstukken eenvoudig op iedere mannelijke of vrouwelijke 14,5 of 18,8 glas op glas verbinding van je bong. Gemalen wiet gaat in de bowl in het middenstuk en het lange dunne deel van de Vapocane Fusion werkt als verhittingselement.

Goed en geweldig dampen

Je kunt met de Vapocane op twee verschillende manieren verdampen: goed en geweldig! De eerste manier is het snelste, en zeer effectief. Je richt de punt van de vlam van een stormaansteker op het uiteinde van de spitse buis en zuigt de vlam naar binnen door een haal te nemen van je bong. De warme lucht zorgt ervoor dat de wiet effectief en snel verdampt.

De tweede methode is helemaal geweldig, maar duurt iets langer. Hiervoor stook je de hele spitse buis van de Vapocane Fusion heet, voordat je inhaleert. Het glas wordt dan zo heet dat het de lucht die je erdoorheen zuigt genoeg verwarmt om wiet te kunnen verdampen. Het resultaat is een damp die even smakelijk en schoon is als damp van de meest luxe tafelverdampers.

 

De Vapocane Fusion komt in een handige beschermdoos, met 5 filtergaasjes en een adapter waarmee je de vapocane op iedere glas op glasverbinding kunt aansluiten. Hij kost slechts €25,- euro en is te koop op Vaposhop.nl

(advertenties)