(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Zin om dit jaar als vanouds een smakelijke purple in je tuin te zetten? Zoek niet verder maar kweek Auto Purple CousKush; een prachtige paarse autoflower met een fris fruitige zoete smaak en een ongekend hoog THC-percentage voor autoflowers. Én 0,9% CBD als kers op de.. couscous?

Als bag appeal, potentie, kweekgemak en smaak belangrijk voor je zijn, dan is Auto Purple CousKush misschien wel dé wietsoort die je dit jaar buiten zou moeten kweken. Trouwens, de uitstekende blad-bud verhouding (weinig blad, veel bud) en het hoge THC percentage van 20%, maakt van Auto Purple CousKush ook een prima wietsoort om binnen te kweken.

Auto Purple CousKush is een gemakkelijke en supersnelle autoflower die in slechts 70 dagen van zaad in oogst verandert. Een periode die niet autoflowers alleen al voor de bloeifase nodig hebben.
Genetisch gezien is deze autoflower een goede balans tussen sativa, indica en ruderalis genen. Ze komt voort uit een kruising tussen Purple Kush en ruderalis en laat daardoor de mooiste paarse kleuren zien.

Niet alleen de bladeren van Auto Purple CousKush kleuren in de bloeifase paars, zoals bij zoveel andere ‘paarse’ wietsoorten. De donkere, bijna zwarte tinten vloeien goed door in de toppen, waardoor je ook na het knippen nog paarse wiet overhoudt. Helemaal wanneer je haar buiten kweekt en ze in de bloeifase wordt blootgesteld aan koude temperaturen.

Qua smaak heeft Auto Purple CousKush niets met het Noord-Afrikaanse gerecht cous cous te maken. Wat dat betreft hadden de specialisten van Zamnesia, de wietsoort beter een fruitige naam kunnen geven. Toppen hebben een sterke zoete en fruitige geur die goed doorvertaald in de rook bij het inhaleren. En na het proeven komt natuurlijk ook ervaren. Auto Purple CousKush is wat dat betreft al net zo gebalanceerd als haar genen: stimuleert de geest, verdooft het lichaam.

  • Soort: automatisch bloeiende hybride
  • Genotype: Purple Kush, ruderalis
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloei: 9 tot 10 weken van zaad tot oogst
  • Geur/smaak: zoet, fruitig
  • Effect: in balans, verdooft het lichaam, stimuleert de geest
  • Zadenbedrijf: Zamnesia huismerk zaden
(advertenties)