(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Glues, Cookies, Sherbets en Gelato’s zouden je bijna doen vergeten hoe smakelijk Diesel wietsoorten wel niet zijn. De bijna chemische zoete grapefruit geur en smaak is de reden dat Diesel wietsoorten nog altijd de eerste keus zijn voor cannabisliefhebbers uit de Big Apple. Sensi’s White Diesel heeft deze onmiskenbare smaak en geur, maar dan aangevuld met een extra dikke witte bontkraag van trichomen.

Diesel wietsoorten hebben een unieke zoetzure smaak en geur die doet denken aan citrusvruchten en grapefruit. Ze zijn zo krachtig aanwezig dat ze bijna chemisch worden, en doen denken aan de sterke geur die vrijkomt bij het tanken. Denk bij White Diesel dus niet letterlijk aan diesel, maar een over the top citrus slash grapefruit smaak en geur.

Ben je niet bekend met Diesel wietsoorten, dan zou je White Diesel eigenlijk gewoon met eigen longen moeten proberen. Deze wietsoort van Sensi Seeds is namelijk een nazaad van de originele NYC Diesel maar dan aangevuld met de oerhollandse dikke witte laag trichomen.

Kernwoorden van White Diesel zijn kracht, potentie en betrouwbaarheid. In de kweekruimte vraagt deze gefeminiseerde Diesel afstammeling nauwelijks aandacht terwijl ze uitbundig groeit en bloeit. White Diesel bloeit 7 tot 9 weken en heeft net iets meer indica dan sativa eigenschappen. Het effect van White Diesel is echter niet typisch narcotisch zoals dat van een indica stone maar brengt energie en goede zin.

Kwekers die White Diesel geprobeerd hebben zijn lovend. De wietsoort heeft volgens hen dezelfde kwaliteiten en de originele NYC Diesel geur en smaak die snel onderwerp van gesprek worden. Toppen worden dik, lang, compact en zien wit van de trichomen.

  • Soort: indica dominante hybride (60% indica)
  • Genotype: NYC Diesel, onbekende witte wietsoort
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 7 tot 9 weken
  • Smaak: indringende zoetzure smaak/geur, grapefruit, citrus
  • Effect: energieke high, krachtig effect, zeer potent
  • Zadenbedrijf: Sensi Seeds
(advertenties)