(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

In tegenstelling tot vorig jaar, wat een aardig rampjaar was, bleek 2017 een veelbelovend jaar met verschillende hoogtepunten en/of noemenswaardige gebeurtenissen. Vandaar dat ik per maand eens terug ga kijken wat er ook weer allemaal gebeurd is.

Januari

In Januari gebeurde niet zoveel, behalve dat ik een test heb gemaakt met The Psychonaut sessions. Helaas heb ik er niet echt een vervolg aan kunnen geven, maar leuk was het wel. Iets om toch nog eens te proberen.

Februari

Februari was de maand waarin de wietwet van D66 werd aangenomen in de Tweede Kamer. Een historisch feit, waar ik natuurlijk ook iets over te zeggen had. Ondertussen staan we op het punt om te beginnen met regulering experimenten…

Maart

Maart was een enerverende maand, met onder andere het Reguleren Debat in Pakhuis de Zwijger en wederom een uitstapje naar Spannabis in Barcelona, de grootste wietbeurs van Europa. Leuk? Ja! Goede wiet? Niet echt! Maar goed, kunt niet alles hebben. In Maart heb ik ook mijn autoflowers laten ontkiemen. Lekker vroeg, zodat ik net voor de zomer echt kon beginnen al kon oogsten.

April

April is in cannabis kringen natuurlijk de maand van 20 april. In 2017 zou ik enkele dagen overnachten op een pracht locatie middenin het centrum van Amsterdam, om de Elite Cup bij te wonen. Die heeft uiteindelijk zo gefaald, dat je toch mag hopen dat niemand de organisatie nog een keer toelaat dit te organiseren. Wel goed: het infused dinner door The Golden Green Bakery.

Mei

In mei hadden we iets te vieren, The Stoned Society bestond namelijk exact 5 jaar.

Juni

Zo rond begin juni werd er even veel gereisd. Na eerst een spoedbezoekje aan Berlijn, vervolgde de reis zich naar Barcelona voor de jaarlijkse General Assembley (algemene vergadering) van de leden. Sindsdien ben ik tot het bestuur van ENCOD toegetreden.

En juni is natuurlijk traditioneel de maand van Cannabis Bevrijdingsdag. Weer een hele gebeurtenis waar gelukkig velen van jullie bij waren! Volgend jaar, numero 10!

Juli

In juli kon ik rond mijn verjaardag de autoflowers al oogsten en begon ook het festivalseizoen voor mij met Space Safari. Nog nooit waren de Beekse Bergen zo leuk…

Augustus

In augustus was het tijd voor vakantie, wat op zich nog wel een interessant artikeltje opleverde omdat we door Zwitserland kwamen en eens die CBD wiet konden proberen.

September

In september gebeurde er niet zo veel…

Oktober

In oktober zat ik enkele dagen in Amsterdam om met het bestuur van ENCOD te vergaderen. Wat daaruit volgde was dat ik voor de 6 maanden die volgen sindsdien het presidentschap waarneem.

November

In november, was er onder andere het benefiet voor Pizza Geert. Voor mensen buiten Eindhoven niet zo boeiend, voor mensen in Eindhoven wel!

December

In december wordt het tegenwoordig ook al traditie: de HomeGrown Cup werd voor de derde keer georganiseerd. Toch weer eentje om met trots op terug te kijken.

En zo is het jaar alweer om! Gaat snel. Benieuwd wat 2018 gaat brengen…

[openingsfoto: The Adaptive/Shutterstock]
(advertentie)