(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Autoflower wietsoorten zijn geweldig voor een snelle ronde in een compacte kweekruimte. Neem deze Baby Boom Auto, een Spaanse lekkernij van een bescheiden formaat die geknipt is voor kleine een Sea Of Green binnen, of een grote SOG in de zomer buiten.

Baby Boom Auto behoort tot de zogenaamde kleine autoflowers en is het resultaat van een kruising tussen Northern Light en Blueberry. En hoewel grote autoflowers dan misschien wat meer indruk maken in hun eentje, kan geen wietplant op tegen een groene zee van vele kleintjes.

Seas Of Green zie je doorgaans alleen binnen maar met Baby Boom Auto kun je in de zomer dus ook gewoon buiten een Sea Of Green aanleggen. De planten gaan in bloei als ze nog maar klein zijn en worden niet hoger dan een meter. Haar Northern Light inborst geeft de toppen een geurig aards aroma van naaldbomen en gezaagd hout, door haar Blueberry genen perfect aangevuld met een zoetzure smaak van pruimen.

De bescheiden autoflower is gemakkelijk te kweken en maakt nette korte internodes, afgewisseld met bonkige compacte toppen. Toppen die bij wat koudere temperaturen prachtig paars kleuren, net als die van haar Blueberry ouder. De indica dominantie complementeert het sterke cerebrale geestelijke effect van Baby Boom, met een prettige lichamelijke ontspanning. Pas op als je te lang blijft zitten want voor je het weet zit je aan je luie stoel genageld.

Baby Boom Auto is een heerlijke en makkelijk te kweken plant die met de kleinste plekjes in je kweekruimte genoegen neemt. Zet haar in een Sea Of Green of kweek haar een paar in een hoek van je voorgroeiruimte, want bloeien doet ze onder íeder lichtregime.

  • Soort: indica dominante autoflower
  • Genotype: Northern Light x Blueberry x Rudelaris
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeifase: 58 dagen
  • Smaak: fruitig, aards, naaldbomen, pruimenjam
  • Zadenbedrijf: Kannabia
  • Verkrijgbaar bij: Azarius.nl
(advertentie)