(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Je hebt er misschien geen idee van maar in Spanje zijn ze gek op Critical. Critical is in Spanje wat Skunk of Amnesia in Nederland is: waanzinnig populair. Critical wordt dan ook veelvuldig gekweekt en veredeld tot een absoluut topniveau. En dan krijg je dus allround kampioenen zoals Critical + 2.0 waar iedereen mee wegloopt.

Er zijn wietsoorten die het gewoon allemaal hebben en dus ook ontzettend populair zijn bij een groot publiek. Wietsoorten zoals Skunk in het verleden en Amnesia nog steeds en dus ook Critical. Een soort die constant verder verbeterd wordt en waar iedereen goede resultaten mee kan halen. Critical smaakt gewoon heel lekker, levert uitstekende opbrengsten op en kan tegen een stootje. Al heb je maar heel lichtgroene vingers, dan kun je een plant als Critical nog steeds kweken.

Om Critical nóg sneller en productiever te maken, produceerde het Spaanse Dinafem eerder al een Critical + waarvan Critical + 2.0 de laatste incarnatie is. Door Critical + met een sterkere en beter tegen schimmels bestendig fenotype te kruisen werd Critical niet alleen reteproductief maar ook retesterk en veerkrachtig waardoor ze ook in ons natte en koude klimaat gekweekt kan worden.

Critical + 2.0 is een wietsoort waar iedereen goede resultaten mee kan halen. De soort is erg sterk en produceert in korte tijd grote gewichtige toppen. Dit maakt Critical + 2.0 niet alleen zeer geschikt voor beginnende hobbykwekers maar ook een uiterst commerciële soort die altijd presteert. De planten dragen grote groene bladeren waarmee ze moeiteloos iedere lichtstraal benutten.

Zorg voor een goed werkend koolstoffilter wanneer je aan een Critical kweek begint want de geur kan erg indringend zijn. Een diep en intens kruidig aroma van citrus, skunk en hars zorgt voor een heerlijke smaak waar iedereen van houdt. Het effect is stimulerend, ontspannen en euforisch en je kunt dan ook gerust zeggen dat Critical + 2.0 de gangmaker is op ieder feest.

  • Soort: indica dominante (70% indica) hybride
  • Genotype: Critical +, Resistant Critical + feno
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 45 tot 50 dagen
  • Smaak/geur: citrus, kruidig, aards, hars
  • Effect: euforisch, ontspannen en stimulerend
  • Zadenbedrijf: Dinafem Seeds
(advertenties)