(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Of Super Orange Glue dit jaar wederom een Home Grown Cup in de wacht sleepte moet nog blijken maar van ons kreeg deze Gorilla Glue #4 kruising zowel voor looks, geur als smaak een dikke acht. Super Orange Glue combineert het extreme THC percentage van Gorilla Glue #4 met de unieke citrussmaak van Orange Diesel in een potente en keiharde hybride.

Het was de sample die na thuiskomst van de Home Grown Cup als eerste op was, en dan hebben we het lekkerste dus niet tot het laatste bewaard. Goed gekweekte Super Orange Glue toppen zijn kogelhard door de vele op elkaar gedrukte calyxen die bij elkaar gehouden worden door de dikke lijmlaag van Gorilla Glue #4. Een indrukwekkende creatie van het in Nederland gevestigde Lady Sativa Genetics.

Lady Sativa Genetics

Lady Sativa Genetics is van mening dat de natuur ongerept zou moeten blijven en produceert dan ook alleen reguliere niet-gefeminiseerde wietzaden. Het genetica collectief bestaat uit Britse en Europese (waarschijnlijk Hollandse) kwekers die simpelweg perfecte wietsoorten voor fijnproevers willen maken.

Gorilla Glue #4 x Orange Diesel v3

Gorilla Glue #4 is een van de vettere wietsoorten van deze tijd. Ze staat bekend om haar enorme THC productie en indringende geur en smaak. Het was dan ook de voor de hand liggende partner voor een prachtige Orange Diesel v3 plant. Een intieme kruisbestuiving tussen de twee leverde Super Orange Glue op; een top shelf hybride met de unieke smaak van een sinaasappel-sorbet en enorm veel plakkerige trichomen. Je zou het gerust de natte droom van iedere hasj en concentratenmaker kunnen noemen.

Couch lock

Een Super Orange Glue jointje is niet voor iedereen weggelegd. Het vergt behoorlijk wat training om je tolerantiegrens op te rekken naar haar niveau. Ongeoefende rokers zullen maar kort van de smaak van Super Orange Glue kunnen genieten, voor je het weet lig je namelijk snurkend als een tevreden biggetje in je bed.

  • Soort: indica/sativa hybride
  • Genotype: Gorilla Glue#4, Orange Diesel V3
  • Geslacht: regulier
  • Bloeitijd: 55 tot 65 dagen
  • Smaak: sinaasappel, kush, fris, zoet
  • Effect: zeer sterke lichamelijke ontspanning, goed tegen pijn en stress, couch lock
  • Zadenbedrijf: Lady Sativa Genetics
Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)