(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Blue Magic; een heftige indica dominante hybride waarvan alleen de bag appeal al iets magisch heeft. Harde, donkere toppen met een ruw oppervlak, alsof het maanstenen zijn uit een zonnestelsel lichtjaren verder. Zo voelt een eerste kennismaking met Blue Magic, en dan heb je haar nog niet eens geproefd…

Blue Magic is een gekke kruidige hybride met enorme potentie, een donker voorkomen en een indringende sterke geur. Liefhebbers zaten al een tijdje te wachten tot deze exclusieve strain als gefeminiseerd zaad verkrijgbaar werd en dat is nu dus het geval. De soort is een zeer sterke kruising tussen Headband en Green Magic en heeft als dan ook genen van Sour Diesel, OG Kush, White Choco en Green Manalischi en een torenhoog THC-percentage.

Niet alleen het bonkige buitenaardse voorkomen maar ook de kruidige smaak en de extreme potentie, maken Blue Magic tot een magische wietsoort. Het heftige 21 procent THC tellende effect slaat kort na de eerste halen in als een meteoriet en dwingt je in een zware fysieke ontspanning. Ideaal voor fijnproevers en mensen die gebukt gaan onder stress, pijn of slaapproblemen.

Blue Magic lijkt buitenaards maar is in werkelijkheid bijna een pure indica en geloof het of niet; de wietsoort is gewoon een aardse creatie. De sterke indica-eigenschappen geven Blue Magic planten een korte, bossige en compacte structuur. De zadenmakers van Amsterdam Genetics raden je dan ook aan om Blue Magic planten iets langer te laten groeien alvorens de bloeifase in te zetten. In een negen weken durende bloeifase produceert Blue Magic haar dikke, donkere maanstenen van toppen.

  • Soort: indica dominante hybride
  • Genotype: Headband, Green Magic
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 9 weken
  • Smaak: kruidig, zoet, Kush
  • Effect: krachtige fysieke ontspanning, goed tegen pijn en slapeloosheid
  • Zadenbedrijf: Amsterdam Genetics
(advertenties)