(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Waar anders dan in cannabis capitol Amsterdam verblijft de allerhoogste in rang van The Stoned Society op 4/20? En als je het doet moet je het goed doen, dus trekt Mauro liefst drie dagen uit voor de wiet festiviteiten in onze hoofdstad. Een dampend verslag vanaf het front!

Cannabis cup

Happy 420! Na bicycle day (19 april) is het vandaag mijn derde dag in Amsterdam. Meerdere evenementen vinden vandaag plaats, in de wereld maar ook in Nederland. Ik heb besloten The Elite Cup te volgen en verslag te doen. Wil je voor de rest van de dag directe updates ontvangen, kan je me volgen op snapchat door username ‘stonedsociety’ toe te voegen en/of Instagram ‘thestonedsociety’.

De eerste dag verliep redelijk rustig, met een bezoekje aan The Cannabis College en een aantal coffeeshops (Grey Area, MrKAndCo) met Brother Extracts. Voor de rest lekker gegeten die dag en niks kwijt geraakt. Ahoewel, bijna. Met een gelukje. Later hebben we nog wat van Real Madrid – Bayern Munchen meegekregen (alleen het eerste doelpunt hebben we gemist) wat nog voor spektakel zorgde terwijl we in de Prix d’Ami zaten.

Coffeeshop hoppen in Amsterdam…

Wachten op wiet

Helaas liep alleen de planning van The Elite Cup uit, waardoor iedereen een extra dag moest wachten op de uitgifte van de cannabis samples. Ook dit verliep niet geheel vlekkeloos, maar de organisatie bestaat in werkelijkheid maar uit twee mensen. Uit eigen ervaring weet ik dat dit eigenlijk onmogelijk is, je hebt voor zoiets echt meer hulp nodig.

Maar goed, met dat in het achterhoofd werd ik lekker wakker in Amsterdam met genoeg keus om uit te roken. Als je goed zoekt zijn er zeker nog wel lekkere dingetjes te vinden en naar mijn mening gewoon beter dan in ‘het nieuwe Amsterdam’ Barcelona.

The Elite Cup doet wat denken aan de laatste Cannabis Cup van High Times in 2014, alleen dan met nog méér chaos

Na een ontbijtje te halen ben ik naar een dichtbij gelegen café gegaan waar de uitgifte zou plaatsvinden. De meeste mensen hebben hier toch uiteindelijk alles (of een deel…) gekregen. Over het algemeen blije gezichten, maar ook merkbare stress en bezorgdheid. Immers, vele mensen waren teleurgesteld na gisteren en er zijn ook een boel mensen die hun geld terug hebben gevraagd.

Coffeeshop tour

Met diegenen die er aan het eind van de middag nog zaten, zijn we op een coffeeshop tour gegaan waar ondere Green Place, Bagheera (met Accelerator Seeds wiet en Rainbow Kush Cakes van @amsterdamediblesconnection op de kaart). Na wat gegeten te hebben, kwamen we handig ook langs Coffeeshop Johnny (met veel Amsterdam Genetics dingen op de kaart) om wat op te pikken (Blue Dream Block in mijn geval).

Uiteindelijk zijn we in MrKAndCo beland waar ze gelukkig nog de Kandy Kush Ice hadden. Hier waren nog zo’n 10 mensen over van de tour van 15, niet slecht voor Amsterdam.

Beeld van een day at the office voor The Stoned Society…

Genoeg te roken

Vandaag – donderdag 4/20 – staat er op het programma een smoke-out op locatie, met als het goed is ‘s avonds de awards ceremony en muziek. Gelukkig ben ik aardig goed voorbereid. Het doet wat denken aan de laatste Cannabis Cup van High Times in 2014, alleen dan met nog méér chaos.

Maar met de vele beurzen en tripjes ondertussen onder de riem, kan ik ook dit wel aan. Dabrigje mee in de tas, laptopje en genoeg gear om te roken zorgen ervoor dat er tijdens mijn 20 april in Amsterdam in ieder geval genoeg wordt gerookt.

Vanuit Amsterdam, nog een hele fijne 4/20 gewenst!

[openingsfoto: ‘The Cannabalist’]
(advertenties)