(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Nu kweekweek #5 erop zit, wordt Mohammed groter en groter. Net zolang tot ze boven Jacks scrognet komt kijken maar nu al wordt het plantje op haar bondage voorbereid. Door de hoofdtop weg te halen stimuleert onze hydrokweker de zijtakken omhoog te groeien …in de richting van de 400 Watt G-Bars LED.

Zaterdag 19 september: De pH-waarde van het water een klein beetje bijgesteld naar pH 5,9. Verder nog niet veel hoeven doen tot nu toe.

Zondag 20 september: Vandaag is het plantje 3 weken boven water. Morgen ga ik haar toppen, of met andere woorden de groeipunt eraf knippen. Nu mogen de zijtakjes hun werk gaan doen zodat ik ze op het net kan binden. Zoals je wellicht nog weet is het plan om deze keer te scroggen.

Maandag 21 september: Zó, vandaag de plant getopt zoals beloofd. Ik heb het net voor lamp uit springt gedaan, zodat de ze even kan bijkomen van de mishandeling. Ze weet het nog niet maar ze mag zich gaan voorbereiden op bondage. Ik hoop dat ze dat wel kan waardeerden en mij er weer mooie toppen voor teruggeeft.

Dinsdag 22 september: Deze Mohammed heeft geen enkele moeite met het toppen gehad, ze gaat vrolijk haar gang. De blaadjes worden écht groot, niet normaal!
Deze week moet ik echt wat weg gaan knippen; wat ik niet graag doe maar wat moet, dat moet nu eenmaal. Ik heb haar net voor lamp uit springt besproeid met Vita Race van Plagron. Ik doe dat tot aan week 3 van de bloei.

Woensdag 23 september: Vandaag maar even drie blaadjes weggehaald, en ook de onderste twee takjes. Nu is het wachten tot ze boven het net uit komt piepen. Dat zal niet al te lang gaan duren denk ik.

Donderdag 24 september:  Vandaag niet veel gedaan. Wel een uurtje zitten kijken naar het plantje, meer was er niet te doen. De temperaturen zijn mooi stabiel en het water is op de goede waardes (EC en pH).

Vrijdag 25 september: Nou, wat een verschil in temperatuur dit weekend, vergeleken met vorige week brrr. Vanmorgen nog wat kweekspulletjes klaargezet; ik ga iemand helpen met het opbouwen van een kweekruimte. Het zijn mijn oude spullen, waar ik altijd mee gekweekt heb. Ik heb dat nooit weggedaan en nu kan ik er iemand mee blij maken, en kunnen we onderling wat wiet ruilen met elkaar.

Nou mensen, volgende week ben ik dus druk met bouwen maar niet getreurd want er is gewoon een verslag van de bevindingen van de 400 Watt G-Bars kweeklamp van G-Tools. Fijn weekend allemaal, en tot volgende week!

Jack

(advertentie)