(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

In het kweekhok van Jack is Tropicanna Banana aan haar eindsprint begonnen, en heeft één van de vier groene dames zelfs al wat amberkleurige trichomen. De andere drie zijn wat minder ver en mogen voor het goede nog wat aandikken. Het ziet er allemaal weer overheerlijk uit daar!

26 november: Helaas voor mij, geen race dit weekend. Met de plantjes gaat het zijn gangetje; we houden het water nog steeds op 6,2. Verder is er niet veel te doen en te vertellen in deze week van de kweek. Nog paar weken dan mogen ze naar de kapper. Dat ze maar mooi aandikken want ik vind ze nog wat mager.

27 november: Vandaag niks gedaan. De pH-waarde van het water staat op 6,1 dus daar doen we ook niks aan.

28 november: De pH staat vandaag op 5,8. Helemaal oké dus daar doen we wederom niets aan. Morgen moet ik toch het water vervangen.

29 november: Zó, vandaag gaan we lekker met water spelen. Alle bakken zoveel als mogelijk is leegtrekken en dan 80 liter nieuw water erin. Daar heb ik 80 ml Green sensation bij gedaan, en toen 40 ml hydro A en daarna 50 ml hydro B voeding van Plagron. De pH-waarde heb ik op 6,2 gezet. Morgen zal ik die nog wel moeten bijstellen.

30 november: Vandaag zal ik het water bijstellen naar 6,2. Het is nu wel erg hoog namelijk 5,8. Het wordt weer laat vandaag voor ik alles weer op 6,2 heb. Kom ik morgen weer slecht mijn bed uit. Nou ja, 00.30 was ik klaar met het water. Heb het uiteindelijk toch op 6,2 gekregen na veel gepompt te hebben.

1 december: Pfff, was zwaar vanmorgen bij het opstaan. Het liefste was ik blijven liggen maar helaas gaat dat niet; de kids moeten naar school. Vandaag nog maar een klein beetje hoeven bijstellen naar 6,2. Verder niet veel gedaan. Wel heb ik de trichomen van het plantje onder de LED balken eens bekeken. Hier en daar is er al een amberkleurig maar nog niet zoals ik het hebben wil.

2 december: Zó, bijna weekend, en ook weer een race. Dat gaat weer spannend worden. Het water staat vandaag gelukkig nog steeds op 6,2 daar hoeven we dan ook niets aan te doen. Ook hebben we sinterklaas weekend. Ik heb hem dit jaar de Push 2 van Ableton Live gevraagd maar ik denk dat de Sint mij dat niet gaat geven helaas 😥

Nou mensen, blijf gezond, een fijn weekend en een leuk sinterklaasweekend, en tot volgende week.

Jack

(advertentie)