(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Het is de zesde week van de daadwerkelijke bloeifase en Jack’s Tropicanna Banana’s worden nu dikker en plakkeriger. Eén dame ligt duidelijk voor op de rest, en heeft nu al zichtbaar harde toppen die schitteren van de trichomen. De pH-dalingen lijken voorbij te zijn… Kweekdagboek met lekker veel foto’s!

19 november: Zó, weekend! Helaas voor de kinderen is het weer raceweekend. Het water van de plantjes staat nog steeds op 5,9 dus daar doen we niets aan. Tja, wat kan ik eens over de plantjes zeggen? Ze leven nog steeds en ik zie dat ze langzaam dikker worden. Vooral de plant onder de 400 Watt LED balken van G-Tools.
Ik heb 3 verschillende planten qua toppen; twee zijn hetzelfde en de twee anderen verschillen. Maar dat vind ik niet zo erg zolang ze straks maar goed hun werk doen, en lekker smaken!

20 november: Niet veel gedaan vandaag. Het water was goed en op temperatuur dus de dames komen niets tekort. Ik ben uiteraard heel benieuwd hoe Max morgen gaat rijden. Ik hoop natuurlijk dat hij zal winnen maar er kan van alles gebeuren. Morgen gaan we het zien…

21 november: Tja, wat zullen we vandaag eens van de race zeggen? Max heeft zijn best gedaan; er zat niet meer in de auto en zijn straf heeft natuurlijk ook niet meegeholpen. Goed, bij de planten is er nog een pH-schommeling waar we helaas niks aan kunnen doen. Morgen moet ik toch weer vers water gaan geven, dus we doen vandaag dan ook niets meer aan het water.

22 november: Zo, vandaag gaan we weer eens 80 liter water verslepen. Daarin gaat 80 milliliter Green sensation, 30 milliliter hydro A en 40 milliliter Hydro B voeding van Plagron. De dichtgevouwen blaadjes blijven dicht, dus heb ik de afzuiging naar 24 graden gezet. De blaadjes die nog normaal zijn blijven gelukkig gewoon zoals ze zijn.

23 november: Het luie avondje dat ik voor ogen had is helaas niet doorgegaan. De pH-waarde van het water was aan de hoge kant. Normaal gesproken moet ik dat altijd op dinsdag een beetje bijstellen naar 6,2 of naar 5,8 maar vandaag word het laat. Pfff totaal geen zin in maar wat moet dat moet.

24 november: Vandaag hoefde ik het water maar een beetje bij te stellen. We proberen de pH-waarde deze week op 6,2 te houden. Helaas moet ik mijn oudste dochter thuishouden. In haar klas had een leerling corona en nu heeft zij het misschien ook, en een test kan pas vrijdagavond om 19.00 uur gedaan worden… We gaan het meemaken de komende dagen.

25 november: Het was me het dagje wel. En nu begint de jongste ook al. Oké dames, geef die pa van je het ook maar, samen alles delen. We kunnen het maar gehad hebben, zeg ik dan maar. Nou, ik ben vandaag heel snel klaar! Het water staat nog steeds op 6,2. Even goed doorpompen en meten, zodat ik zeker weet dat alles in elke bak 6,2 is.

Oké lieve mensen, blijf gezond een fijn weekend en tot volgende week.

Jack 🖐🖐🖐

(advertentie)