(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Of het toeval is laten we even in het midden maar feit is dat zowel Max, als de Tropicanna Banana’s van Formule-1 thuiskweker Jack naar een grande finale toe werken. Tijd om de droogtent uit de kast te halen, maar eerst genieten van de eindstrijd… 

3 december: Nou, de kids waren snel uit bed vandaag, Sinterklaas is op school; ik heb ze nog nooit zo snel alles zien doen. Bij de plantjes hebben we niet zoveel werk te doen maar dat komt ook een beetje door het raceweekend. De pH-waarde van het water staat op 6,1.

4 december: Wat een baan hebben ze gemaakt, niet normaal! Jammer voor Max dat hij de muur raakte. Ik denk niet dat hij gaat winnen morgen maar ik hoop het natuurlijk wel. De pH-waarde van het water staat vandaag op 5,9. Iets gezakt dus maar daar doen we niets aan. Maandag moet ik het water toch weer vervangen. Het gaat nog steeds zijn gangetje en het is een beetje wachten op amberkleurige trichomen. Met name bij de Tropicanna Banana die onder de 400 Watt G-Bars staat. Die gaat eerder klaar zijn dan de rest dus moeten we ook de droogtent alvast tevoorschijn halen.

5 december: Niks gedaan vandaag. Het was Sinterklaas voor de kids. Papa was helaas wel een beetje teleurgesteld over wat er dit weekend op de racebaan gebeurt; het is één groot circus net als de politiek…

6 december: Tijd om het water te vervangen, 80 litertjes. Daar hebben we vandaag 80 ml Green sensation bijgedaan. Daarbij 20ml hydro A en 30 mlB hydro voeding van Plagron. De pH-waarde heb ik op 6,2 gezet, en de watertemperatuur op 20 graden.

7 december: Vandaag heb ik het water flink moeten bijsturen; dat moet ik op dinsdag bijna altijd, want de pH stijgt meestal nadat ik het water vervangen heb. Nu weer van pH 6,6 naar 6,2 brengen. Oeps! Is het alweer 00.30 nu ik op de klok kijk. Snel naar bed, morgen weer vroeg op voor de kids.

8 december: Zo, de tent is opgezet, dat valt niet mee in je eentje. Nog deze week zal ik het filter klaarzetten.
De draadjes zijn al opgehangen, waar strakjes de toppen aan mogen hangen. De pH-waarde van het water stijgt nog steeds een beetje, maar dat vind ik niet zo erg. Het is gemakkelijk bij te stellen. De plantjes maken wel flink wat THC aan en ze ruiken heerlijk! Jammer dat jullie ze niet kunnen ruiken…

9 december: Zo, vandaag gaan we wat foto’s in het donker maken. Ik hoop dat jullie de besneeuwde toppen kunnen zien. Het water is nu stabiel met een pH-waarde van 6,2 dus daar doen we niks aan.

Aankomende weekend zal ik waarschijnlijk niet veel doen, ivm het laatste raceweekend van het jaar. Gaat Max wereldkampioen worden zondag? Wij hopen van wel. Als het niet zo is dan vind ik dat natuurlijk niet erg want dan weten we toch waardoor het gekomen is; daar hoeven we natuurlijk niks over te zeggen. Dit jaar is Max voor mij gewoon de kampioen, wat er ook gaat gebeuren zondag.

Oké beste mensen, ik wens jullie een fijn weekend en blijf gezond!
Tot volgende week 🖐🖐🖐

Jack

(advertentie)