(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Hij is nog een beetje vermoeid van corona maar dat weerhoudt Jack er niet van om zijn Girl Scout Cookies te verzorgen. Ze krijgen deze week dus weer 80 liter vers water en voeding, en drinken goed door. De dames staan bijna twee weken op 12/12, de strek is begonnen en de eerste takken worden al op het scrogrek gebonden. 

Vrijdag 28 januari

Ik heb vandaag bij elke Girl Scout Cookies maar eens twee blaadjes weggeknipt. Die grote bladeren hielden de takjes tegen die naar boven wilden groeien. Nu die uit de weg zijn is er wat meer plaats voor de rest. Verder is het hopen dat ze nog beetje doorgroeien, en dat ze snel bovenop het rek uit zullen komen. Dan kan de bondage gaan beginnen, en die periode duurt dan totdat de strek/groei eruit is. Geduldig zijn, dan komt het wel goed zeggen ze. Verder heb ik het water rondgepompt maar niks aan de pH- of EC-waarde gedaan.

Zaterdag 29 januari

De dames gaan steeds meer water drinken en dat is altijd wel een goed teken. Ik heb het water nog even rondgepompt en verder niks gedaan. Ik ben nog steeds snel moe als ik wat gedaan heb, van de corona. Morgen moet ik alweer met water gaan slepen… ik word al moe als ik er aan denk maar wat moet dat moet. Eens kijken of we deze kweek zonder problemen kunnen volbrengen. Straks nog even een filmpje kijken en lekker lui zijn.

Zondag 30 januari

Ik heb slecht geslapen vannacht en de tijd ging ook erg langzaam voor mijn gevoel. Heb nergens zin in en zou het liefst de hele dag slapen maar helaas gaat dat feestje niet door. Zo, 20:00 uur, de plantjes worden wakker. Dat betekent dat ik nu toch echt met water moet gaan slepen. Nog maar even een dikke joint rollen, voor tussen het sjouwen door en dan ben ik er klaar voor.

Zo, we zijn weer 80 liter verder. Daar heb ik deze keer 50 ml hydro A en B van Plagron bijgedaan. De pH-waarde heb ik naar 6,5 gebracht maar die zal morgenvroeg wel weer op 7,0 staan. Da’s verder niet zo erg want als ik vroeg opsta voeg ik gewoon meteen wat pH-min toe. De kids gaan maandag toch weer naar school; ze zijn dan twee weken ziek thuisgebleven.

Maandag 31 januari

De pH stond inderdaad op 7,0 dus ik heb weer wat pH-min erbij gedaan. Niet te veel, slechts tot 6,5 en klaar. Vanavond gaan we het zien; denk dan nog een beetje bij te moeten stellen en dan is het klaar voor gebruik.
20:00 uur; ik hoefde de pH niet meer bij te stellen want die was mooi op 6,5 gebleven. Nu weer het water uit de bakken pompen, rechtstreeks het afvoerputje in. De bakken zo goed als leeg kunnen we het verse water toevoegen. Dat gaat toch nog lekker snel zo, tot morgen 😉

Dinsdag 1 februari

Zó, de vrouwen hebben 24 uur mogen genieten van de pH-waarde van 6,5 dus die zal ik nu weer naar 5,8 brengen. Nou is het weer een paar dagen niks doen behalve het water af en toe rondpompen.

Woensdag 2 februari

Vandaag is de pH weer een beetje gestegen naar 6,0. Dat is niet zo erg, die brengen we weer naar 5,8 en bij een pH van 6,0 doen de dames het ook. De plantjes zijn flink aan het drinken; dat doet mij goed want dan nemen ze ook lekker hun voeding op. Ze groeien nu door het rek heen. Omdat ze dicht bij elkaar zitten heb ik de takjes weer onder het net getrokken om ze zo wat open te spreiden.

Donderdag 3 februari

Heb niet veel hoeven doen vandaag. Wel heb ik hier en daar alvast wat takken op het rek gebonden. Het feestje kan beginnen tot ze uitgegroeid zijn en de bloei echt begonnen is. Over het water gaan we het vandaag niet hebben; dat is bij mij toch meestal hetzelfde riedeltje.

Oké beste mensen, ik wens jullie een fijn weekend toe, en tot volgende week! Blijf gezond!

Jack 🖐🖐🖐

(advertentie)