(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Een nieuwe week een nieuw kweekdagboek van Jack. Onze DWC-kweker heeft een rustige week achter de rug. In de kweekruimte verloopt alles namelijk voorspoedig, en is er niet veel meer te doen dan kijken hoe Mohammed langzaam groter wordt. Ach, met zijn bong en een heerlijk stuk aardbeienhasj is het ook goed toeven onder de LED-zon…

Zaterdag 5 september: Uitslaapdag en daar zit je dan om 08.00 uur op de bank… In de kweekruimte hoef ik nog niet veel te doen. Het plantje weet zelf wel wat goed voor haar is…

Zondag 6 september: Qua kweken nog niets hoeven doen. Water: oké, temperaturen: oké. Het is in de kweekruimte nog niet één keer 25 graden geworden maar ik heb dan ook pas twee van de vijf G-Bars aangezet.

Maandag 7 september: Ik zie het plantje wel elke dag een beetje groter worden.

Dinsdag 8 september: Nog steeds niks te doen of te veranderen, het gaat zoals het gaat.

Woensdag 9 september: Dit word wel erg saai zo, deze paar weekjes. Maar het is niet anders iedereen heeft deze saaie periode dus ik zal even wat over mijn nieuwe bong vertellen. Die heb ik sinds vorige week in huis maar mijn longen moeten er nog wel een beetje aan wennen. Ik rook nog niet te veel want ik hoest nog steed maar dat wordt wel steeds minder gelukkig 😎 Ik heb iemand wat fluf en wat knipafval gegeven om hasj van te maken. Het wachten is tot hij klaar is.

Donderdag 10 september: Yes! Vanmorgen kwam de hasj bij binnen. Het was een kleine 50 gram, ik ben benieuwd… heb de bong er speciaal voor schoon gemaakt … pfff wat een werkje! Nu heb ik van de aardbeien haze ook een stukje hasj laten maken dus die we zo gaan proeven. Bong gevuld met water – in deze bong wordt de rook twee keer en dus dubbel gekoeld, wat erg aangenaam is. De hasj rookt heerlijk. Ik begin er steeds meer van te genieten en aan te wennen. Het hoesten is bijna weg 😝

Vrijdag 11 september: Het plantje gaat echt uitstekend op de G-Bars LED van G-Tools. Ze is nu al met haar vijfvingerige blad in de weer en ik zie de eerste zijtakjes ook al tevoorschijn komen. En dat met slechts 2 balkjes ingeschakeld!

Nou, ik hoop volgende week wat meer te melden te hebben over het plantje… misschien zit het net dan wel vol met takjes, wie zal het zeggen 🤔 Fijn weekend in ieder geval, en tot volgende week! Geniet van het mooie weer dat eraan komt 🖐🖐🖐

Jack

(advertentie)