(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Jawel! Ondanks dat vermaledijde griepje is 2020 een feestjaar voor ’s lands oudste en bekendste zadenbank. Sensi Seeds bestaat in 2020 namelijk precies 35 jaar, en dat moet gevierd worden. En in dit geval doen ze dat wel heel goed, met de lancering van maar liefst 26 nieuwe wietsoorten! Maak kennis met De Magnificent Seven, negen nieuwe Amerikaanse White Label wietsoorten, en nóg eens tien nieuwe Sensi Research strains.

Het moet een monsterklus geweest zijn voor de zadenmakers van Sensi Seeds. Liefst 26 nieuwe wietsoorten lanceren in één jaar doe je niet zomaar. En in dit geval klopt dat ook wel want Neerlands oudste en bekendste zadenbank heeft een jubileum te vieren. Ze bestaan dit jaar namelijk precies 35 jaar, en dat kan geen enkel ander zadenbedrijf ter wereld zeggen. Het is dan ook best bijzonder te noemen dat Sensi Seeds, dat al 35 jaar geleden werd opgericht, nog steeds groeit én bloeit! Maar goed, je bent natuurlijk vooral benieuwd naar de nieuwe wietzaadjes, komen ze.

De Magnificent Seven…

…pronkt er groots boven aan de Sensi Seeds website. Dit zijn de eerste zeven nieuwe wietsoorten van Sensi Seeds die we met je willen bespreken. Het zijn verschillende wietsoorten die stuk voor stuk voort zijn gekomen uit het Sensi Seeds Research project uit 2019. De Magnificent Seven vind je hier op SensiSeeds.com, en zijn de zeven beste wietsoorten uit het project, en door de cannabisgemeenschap zelf uitgekozen om een vaste plek in de Sensi Seeds catalogus te krijgen. Dit zijn ze:

9 White Label strains uit Amerika

Over naar de volgende immense nieuwe toevoeging aan de Sensi Seeds catalogus: maar liefst negen (!) nieuwe volvette Amerikaanse wietsoorten. Of zullen we zeggen strains? … Anyway, voor ‘dank’ wiet hoef je in ieder geval niet meer naar Amerika. De negen nieuwe Amerikaanse wietzaadjes werden gelanceerd onder Sensi’s budget-merk White Label, maar de kwaliteit is gewoon zoals je die ook van Sensi zelf gewend bent. Bestellen kan trouwens ook gewoon hier op SensiSeeds.com.

Bonusklapper: nóg 10 nieuwe Sensi Seeds

Nou, en alsof dat nog niet genoeg was volgen hier nog eens 10 gloednieuwe Sensi Seeds wietsoorten. Wij hebben ze bij wijze van bonus bij elkaar gezet maar deze wietsoorten zijn eigenlijk nieuw toegevoegd aan het eerdergenoemde Sensi Seeds Research project. Je vindt ze op Sensi Seeds dan ook op de speciale Research-pagina en zijn extra voordelig! De nieuwe soorten hieronder zijn te herkennen aan het oranje ‘NEW 2020’ logo.

(advertenties)