(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Triple G, ofwel Gorilla Glue & Gelato is een van de potente nieuwe wietsoorten van Royal Queen Seeds. Met een torenhoog THC percentage en een zoete dessertsmaak kan dit zomaar een potentiële cupwinnaar zijn. Triple G toppen plakken als Gorilla Glue en zijn kogelhard. Net als de spruiten van Dirk van den Broek.

Tripple G

Tripple G is het potente veredelde nageslacht van Green Gelato en Royal Gorilla. Dit zijn Royal Queens versies van de immens populaire wietsoorten Gorilla Glue en Gelato. Door deze strains samen te brengen maakte het zadenbedrijf deze knaller van een indica, die net zo hard plakt en zoet smaakt als haar ouders.

Met een THC-gehalte dat op kan lopen tot wel 26 procent, is Triple G geen wietsoort voor beginnende cannabisliefhebbers. Het effect is door haar indica genen zwaar en slaat in als een bom. Niet verrassend dus dat Royal Queen Seeds een kleine waarschuwing wel op zijn plaats vond. Triple G is dus zeer sterk maar daardoor wel een uitstekende wietsoort tegen pijn, slapeloosheid en om de eetlust op te wekken.

Zoet als een toetje

Voor beginnende kwékers is Triple G echter prima te kweken. De wietsoort groeit uitbundig en goed in de breedte en de planten kunnen tegen een stootje. Enige snoeiwerkzaamheden zijn dan ook wellicht nodig om het bladerdek open te houden om voldoende licht en lucht door te laten. Binnen kunnen de planten tussen de 90 en 140 centimeter hoog worden, terwijl ze buiten bijna de twee meter bereiken.

Triple G kent een bloeifase tussen de 8 en 9 weken, en kan binnen bijna 600 gram per vierkante meter opleveren. Buitenplanten kunnen bij de juiste omstandigheden bijna 700 gram oogsten. De strain is gefeminiseerd dus over eventuele mannelijke planten hoef je niet wakker te liggen. De oogst zal zoet zijn als een toetje met smaken van chocolade, bessen en snoepjes en onderliggende aroma’s van kruiden en diesel wietsoorten.

  • Soort: indica
  • Genotype: Royal Gorilla, Green Gelato
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8 tot 9 weken
  • Smaak: aards, zoet, bessen, chocolade, dieselsoorten
  • Effect: zeer potent, helder, cerebrale rush
  • Zadenbedrijf: Royal Queen Seeds
(advertenties)