(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

We weten niet hoe het met jouw pensioenfonds zit, maar een zwitserlevengevoel krijg je er waarschijnlijk allang niet meer van. Nee, dan kun je beter investeren in Swiss Cheese wiétzaadjes, want die leveren gegarandeerd een goed rendement. Swiss Cheese staat namelijk bekend om gulle oogsten en een snelle bloei!

Swiss Cheese mensen, onthoud die naam als je graag gemakkelijk en snel veel en pittige wiet wil kweken. De indica dominante kruising tussen de altijd goed presterende Skunk #1 en de kort bloeiende Swiss Cheese is namelijk een hoogst lucratieve wietsoort. Zelfs in de handen van beginnende kwekers levert ze een goed rendement in slechts 56 dagen bloeitijd.

Mocht je dit najaar plannen hebben voor een bescheiden binnentuin, dan is de wietsoort Swiss Cheese misschien wel je beste keus. Ze presteert zogezegd goed en heeft een korte bloeitijd maar daar houdt het niet op voor de beginnende thuiskweker die een fotoperiode-gevoelige wietsoort (een niet-autoflower) zoekt. Swiss Cheese scoort namelijk ook punten op het gebied van schimmelresistentie en kweekgemak. De planten groeien daarnaast snel en weten zich goed staande te houden bij eventuele kweekfoutjes, wat Swiss Cheese uitermate geschikt maakt voor beginners.

Ver gevorderde kwekers kunnen trouwens ook hun lol op met deze Zwitserse kaas, want top-oogsten zijn dankzij de sterke genen haalbaar, en ook qua smaak is het genieten geblazen. Swiss Cheese heeft een pittige skunksmaak, en net zoals de Engelse Cheese waar ze van af stamt, een sterke indringende geur. Amerikanen zouden Swiss Cheese dan ook zeker als dank classificeren. Het effect laat zich omschrijven als een prettige lichamelijke roes die ook psychologisch de zinnen prikkelt.

  • Soort: hybride wietsoort, 60% indica, 40% sativa
  • Genotype: Skunk #1, Miss Swiss
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd 56 dagen
  • THC/CBD (gemiddeld): 15%/3,9%
  • Smaak: zoet, skunk, pittig en scherp
  • Effect: lichamelijk ontspannen, prettige mentale high
  • Zadenbedrijf: WeedSeedsExpress
(advertentie)