(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Vergeet wat ze zeggen over meisjes met rode haren. In Red Diesel zijn een aantal van de meest bijzondere en smakelijke wietsoorten verenigd tot een hybride met eigenschappen om je vingers bij af te likken. Wat dacht je van de bloedrode bloeiharen van Californian Orange, de penetrante geur van Soma’s NYC Diesel, en een creatief stimulerend effect? 

Met de bijzondere rode bloeiharen en de indringende aardse geur van Diesel, zoete citrusvruchten, appel en vers gezaagd hout, is de lijst met eigenschappen van Red Diesel nog niet compleet. De hybride is namelijk ook berucht vanwege haar dikke opbrengsten, die tot 600 gram per vierkante meter kunnen oplopen!

Red Diesel planten hebben ongeveer evenveel indica als sativa eigenschappen, wat zorgt voor sterke genen en groeikracht. Planten worden binnen ongeveer een meter hoog en hebben een bloeifase van 8,5 tot 9 weken nodig. Maar de meest unieke eigenschap van Red Diesel is misschien nog wel de exclusieve bag appeal. Red Diesel toppen zijn gesuikerd met een dikke laag trichomen en een prachtige vacht van honderden rode bloeiharen.

Eenmaal gedroogd en gecured bezorgd Red Diesel je een trippy mentaal stimulerende high. Ze streelt je smaakzintuigen met een aardse mix van smaken. We noemen de krachtige smaak van NYC Diesel die bij velen favoriet is. Gecombineerd met een fris zoet citrus aroma, appel, munt en dennen heeft Red Diesel een unieke smaak waardoor het snel een van je favorieten zal worden.

  • Soort: hybride
  • Genotype: Californian Orange, NYC Diesel
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd 8,5 tot 9 weken
  • Effect: trippy, mentaal stimulerend
  • Smaak: aards, zoet, citrus, hout, appel, munt
  • Zadenbedrijf: Barney’s Farm
(advertentie)