(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Green Magic doet haar naam zeker eer aan. Een magisch smaakprofiel maakt deze wietsoort lekker, maar ook bijzonder opwekkend voor een indica dominante hybride. Green Magic staat garant voor lichamelijke ontspanning en mentale euforie. Laat je verrassen door de unieke wietsoort uit de hoge hoed van Amsterdam Genetics. 

Amsterdamse tovenarij

Groene genetica en wat tovenarij door de breeders van Amsterdam Genetics. Dat zijn de ingrediënten voor Green Magic. Een indica dominante dame die de harten van menig cannabis-liefhebber stal. Het is dan ook niet vreemd dat deze soort binnen korte tijd na haar introductie in Amsterdamse coffeeshops ook razend populair is geworden in die omgeving.

Groei en bloei

Omdat deze wietsoort beschikt over zowel indica- als sativa-genen, raadt Amsterdam Genetics aan de Green Magic wat langer in de groeifase te laten. Ze wordt binnen niet te hoog; zo’n 1 tot 1,5 meter, dus zelfs in de CNNBS G-Kit kun je haar grotendeels haar gang laten gaan. Buiten groeit deze bijzondere strain uit de hoofdstad 1,5 tot 2,5 meter in de hoogte en zul je haar dus in toom moeten houden als je de buren in het ongewisse wilt laten. Overigens wordt je geduld uit de groeifase beloond met een relatief korte bloeiperiode van slechts 8 tot 9 weken.

Ondanks de sativagenen in deze plant, blijft het echter overduidelijk een indica dominante hybride. Zo levert de plant in haar korte bloeitijd compacte bloemtoppen met een lichtgroene kleur. Per vierkante meter zal Green Magic binnen ongeveer 450 – 500 gram wiet per plant opleveren. Als je haar buiten kweekt kun je rekenen op een oogst tussen de 400 en 500 gram per plant.

Smaakexplosie

Door het complexe terpenenprofiel van deze plant is het moeilijk een vinger te leggen op de exacte smaak. Deze wordt dan ook omschreven als een pittig-zoete mix van chocolade met een vleugje munt. Bovendien maakt deze overvloed aan terpenen de wiet niet alleen smakelijk, maar ook medicinaal zeer breed inzetbaar.

GREEN MAGIC 🌱 #greenmagic #amsterdam #amsterdamweed #stoner #lovely #taste #structure #cannabis #seeds #boerejongensbij #coffeeshop #marijuana #thc #trichomes #nugs #dispensary #amsterdamgenetics

Een bericht gedeeld door Amsterdamgenetics (@amsterdamgenetics) op

Haar zoete eigenschappen heeft Green Magic van haar White Choco kant; één van de ouders van Green Magic, eveneens uit het nest van Amsterdam Genetics. De White Choco invloed geeft Green Magic haar pijnstillende effecten en een lichamelijke ontspanning voor de gebruiker.

Door White Choco te kruisen met Green Manalishi (Pacific G13 x G13/Hash plant) kreeg Green Magic ook lichte sativa trekjes. Deze zijn merkbaar in het groeipatroon maar ook in de uitwerking van de wiet. Je wordt er blij, energiek en euforisch van met een opwekkend creatief gevoel.

  • Soort: 60% indica – 40 % sativa
  • Genotype: White Choco (White Russian x Chocolope) x Green Manalishi (Pacific G13 x G13/HP)
  • Bloeitype: Gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8 tot 9 weken
  • Effect: medicinaal, ontspannen, euforisch en creatief
  • Smaak: Zoet (chocolade), kruidig (munt)
  • Zadenbedrijf: Amsterdam Genetics
(advertenties)