(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

In White Choco Haze komt het beste van vier ongekend succesvolle wietsoorten samen in de lekkerste traktatie die je als cannabis liefhebber maar kunt wensen. De samensmelting van ‘witte wiet’, legendarische Haze-genen en een zeer hoog THC-percentage geeft deze suikerzoete sativa een heerlijk opgewekt effect.

Noem eens vier geweldige wietsoorten waar je nog wel eens een kruising tussen wil zien? Grote kans dat daar een van de volgende wietsoorten tussen zit: White Russian, Chocolope, Acapulco Gold en Jack Herer. In White Choco Haze zijn ze alle vier vertegenwoordigd. Vier wereldwijd beroemde cannabissoorten, verenigd in één heerlijke sativa dominante hybride.

White Choco Haze is een zoete sativa die weliswaar zonder moeite concurreert met de nieuwste Amerikaanse Kush en Cookies, maar toch gewoon in hier in onze eigen hoofdstad gemaakt werd. Amsterdam Genetics nam voor de creatie hun uiterst smakelijke White Choco en kruiste die met een speciaal op potentie geselecteerde Mexican Haze. Het resulteerde in White Choco Haze; een zoete sativa met een torenhoog THC percentage en de prachtigste langgerekte compacte toppen.

Ondanks de grote sativa invloed – White Choco Haze is voor 80% sativa dominant – hebben White Choco Haze planten toch een heel bescheiden bloeifase van slechts 9 weken. In die tijd groeien de buds uit tot harde aaneengesloten clusters van toppen die hele takken kunnen bedekken.

De grote sativa invloed zorgt niet alleen voor lange toppen en een uitstekende oogst. Het geeft de wiet ook een heerlijke exotische smaak en een energiek en creatief effect. Deze euforische uitwerking maakt White Choco Haze uiteraard geliefd onder sativa-fans, maar ook erg geschikt voor mensen die te kampen hebben met neerslachtige gevoelens en vermoeidheid.

White Choco Haze heeft een bijzondere haze-achtige smaak die beschreven wordt als fruitig zoet, met aroma’s van meloen en chocola. Een heerlijke wietsoort om overdag te roken en in je kweekruimte te hebben. De planten kunnen binnen tot anderhalve meter hoog worden, dus lang voorgroeien is nergens voor nodig.

  • Soort: sativa dominante hybride (80% sativa)
  • Genotype: White Choco (White Russian, Chocolope), Mexican Haze (Acapulco Gold, Jack Herer)
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 9 weken
  • Smaak: zoet, meloen, chocola
  • THC: 20%
  • Effect: euforisch, creatief, vrolijk, sociaal
  • Zadenbedrijf: Amsterdam Genetics
(advertenties)