(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

In navolging van de klassieke stinkwiet Skunk, heeft Devil’s Harvest Seeds een vet meurende Kush-soort gemaakt en die OG Reek’n genoemd. Toppen en gedroogde buds van OG Reek’n ruiken dan ook zo sterk dat je ze mijlenver aan ziet (of liever gezegd ruikt) komen. 

OG Reek’n is een Kush-kruising die net even meer naar de indica kant van het genenspectrum leunt. De hybride is met 60% indica genen wel indica dominant maar indica overheerst niet enorm. OG Reek’n heeft dan ook aardig wat sativa kenmerken: lange toppen en flinke internodes, een zeer zoete en kruidige hazy smaak en een effect dat stoned maakt maar je toch net actief genoeg houdt om nog functioneel te zijn.

Uiteraard heet deze wietsoort niet voor niets OG Reek’n. Al in de kweekruimte merk je dat de wietsoort sterk ruikt; je koolstoffilter moet wellicht wat eerder vervangen worden of in ieder geval naar behoren functioneren om de lucht van OG Reek’n IN je kweekruimte te houden.

Ook buiten de kweekruimte doet OG Reek’n het lekker, ze heeft een plek op de menukaart van coffeeshops veroverd en vindt daar gretig aftrek. In vergelijking tot andere wietsoorten lijkt OG Reek’n misschien nog wel het meest op Rollex OG, een wietsoort die de afgelopen jaren cannabis cups wist te verzamelen als postzegels.

Om OG Reek’n binnen te kweken, kun je haar het beste niet al te lang laten voorgroeien of in SCROG stijl trainen om horizontaal van haar groeikracht te profiteren. Uiteraard zijn er nog veel meer manieren zoals toppen, suppercroppen en een Sea Of Green met vele OG Reek’n planten bij elkaar. Zolang je er maar rekening mee houdt dat OG Reek’n in de bloeifase in formaat verdubbeld.

  • Wietsoort: indica dominante hybride (60% indica)
  • Genotype: Wardareek’n, Kuchi
  • Bloeitijd: 67 dagen
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Effect: stoned, ontspannen, comfortabel (22% THC)
  • Smaak: zoet, hazy, citrus, diesel
  • Zadenbedrijf: Devil’s Harvest
  • Verkrijgbaar bij: Azarius.nl
(advertentie)