(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Aan al het goede (en het slechte ook trouwens) komt een keer een einde. In dit geval hebben we het natuurlijk over Jacks kweekronde met de Strawberry Haze. De laatste van de drie dames had eindelijk amberkleurige trichomen, en mocht haar zussen achterna om te drogen. Jack ruimt zijn kweekhok alvast op want het is tijd voor een zomerstop.

12 juni: Vandaag niets gedaan voor de laatste van de drie plantjes. Alleen wel even gekeken of ik amberkleurige trichomen zag, en inderdaad. Mijn oog zag gelukkig al wat bruintinten, das mooi! Ik hoop dat ze nog even volhoudt want ik moet de tent nog legen, en ik denk dat dat pas maandag gaat gebeuren.

13 juni: Vandaag het water wat laten rondgaan. De EC is 0,7 en de pH-waarde nog altijd 5,8. De watertemperatuur is een nette 20 graden en in de ruimte is het 24,5 graden (20,3 als de lampen uit staan). Nog even een beetje genieten van het laatste plantje; er branden nu twee lampen boven.

14 juni: Niks gedaan vandaag, een lekker lui dagje.

15 juni: Maandag. Ik ben nog niet begonnen met knippen; ik was er te moe voor en een beetje verkouden door het mooie weer in Nederland. Morgen maar even een plantje wegwerken, zodat er plaats is in de droogruimte voor de laatste dame.

16 juni: Zó, vandaag maar eens zin gemaakt. Mezelf bij elkaar geraapt en de buurman de scharen laten slijpen en maar even een paar uurtjes aan de gang geweest. Vanavond gaat ze eraan geloven, en mag plantje 2 haar zussen achterna.

Oké, kids en vrouwlief zijn naar bed en ik heb de buurman van de bank geroepen om samen even een joint te roken. Wel ieder zijn eigen rokertje want we houden niet van delen. Dat was ook vóór coronatijd al het geval 🤔
Lekker muziekje op, Eek-A-Mouse, snoeischaar erbij en knip! Daar gaan de eerste takken. Knip, knip, knip, en  daar gaat de rest. Wel fijn weer deze week om te drogen, lekker rustig aan. Buurman, bedankt voor je hulp; je help me straks toch ook wel met het opmaken 😁😁😁

17 juni: Rustdag, vandaag niets gedaan. Ik moet straks aan het vervelendste klusje van het hele kweken gaan beginnen: het schoonmaken. Het schoonmaken van je bloemetjes? Nee helaas niet; het schoonmaken van de DWC-bakken… daar ben ik altijd wel een paar dagen zoet mee.

18 juni: Vandaag in de ochtenduurtjes even snel wat takken schoongeknipt en in de weckpotten gedaan. Die mogen nu minimaal drie maanden curen zodat ze veel smaak krijgen.

19 juni: Vanmorgen heb ik ook plantje 1 schoongeknipt en opgepot. Nog één te gaan maar die mag nog even verder drogen. Een fijn weekend en tot volgende week.

Jack

(advertenties)