(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Nee, we hebben het niet over een nieuw mobiel netwerk maar over heerlijke wietsoort van Amerikaanse komaf. Een hybride kruising tussen WiFi OG en de prijswinnende Glueberry OG met een ‘meesterlijk terpenenprofiel, exceptionele groeikracht en tot 20% THC’. En dat klinkt dus als muziek in je longen!

Uiteraard moet je termen als ‘meesterlijk terpenenprofiel’, ‘exceptionele groeikracht’ en ‘dikke laag schitterende trichomen’, altijd met een klein korreltje zout nemen. Maar in dit geval wordt het wel gezegd door Dutch Passion, die dankzij hun uitstekende Amerikaanse netwerk (no fun intended) al meerdere exclusieve USA wietsoorten produceert. HiFi 4G zal daarop geen uitzondering zijn.

WiFi OG x Glueberry OG

HiFi 4G is een indica/sativa hybride en kruising tussen de originele ouders van WiFi OG en Dutch Passions eigen cupwinnaar Glueberry OG. WiFi OG heeft overigens niets met draadloos internet te maken maar staat voor White Fire OG, een sterke Kush-kruising (tussen The White en Fire OG).

En, zorgt HiFi 4G dan ook voor een betere muziekbeleving of een betere verbinding? Nou, in zekere zin wel. Het 20% hoge THC-percentage maakt je heerlijk (en behoorlijk) high, zodat muziek luisteren een nóg fijnere ervaring wordt. En hoewel je mobiele internetverbinding er misschien niet beter van wordt, voel je je waarschijnlijk wel wat meer verbonden, dankzij het sociale effect dat HiFi 4G je geeft.

Indica/sativa hybride

In de kweekruimte zul je merken dat je met een echte hybride te maken hebt. HiFi 4G heeft hybride groeikracht en dat merk je aan de groeisnelheid. Zelfs in de handen van beginnende kwekers leidt deze wietsoort tot uitstekende resultaten. In de handen van experts zal ze haar meesterlijke terpenenprofiel, haar exceptionele groeikracht en haar dikke laag schitterende trichomen laten zien 😉

  • Soort: indica/sativa hybride
  • Genotype: WiFi OG (The White, Fire OG), Glueberry OG (Blueberry, Gorilla Glue #4, OG Kush)
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8 weken
  • Smaak: zeer zoete fruitige mix tussen Kush, Blueberry, White Widow
  • Effect: ontspannen, high, sterk en sociaal effect, 20% THC
  • Zadenbedrijf: Dutch-Passion
(advertenties)