(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Men zegt weleens dat autoflower wietplanten minder potent zijn maar dan kent ‘men’ Auto Cinderella Jack nog niet. Deze komt voort uit twee legendarisch potente wietsoorten die puur op THC-gehalte geselecteerd zijn. Auto Cinderella Jack heeft daarmee een ongelooflijk THC percentage van meer dan 20 procent!

Luie liefhebbers van potente wiet kunnen met Auto Cinderella Jack hun lol op. Een zonnige plaats op je balkon of in de tuin is alles wat je nodig hebt om enorm sterke wiet te kweken. Auto Cinderella Jack is namelijk puur gemaakt om een autoflower met een zo hoog mogelijk THC percentage te zijn.

Cinderella 99 x Jack Herer

De zadenmakers van Buddha Seeds en Dutch Passion hebben de handen ineen geslagen om een zo sterk mogelijke autoflower te maken. Daarvoor selecteerden ze de geliefde klassiekers Cinderella 99 en Jack Herer, puur vanwege hun hoge THC gehaltes. Professionele laboratoriumtesten zijn tijdens het veredelingsproces gebruikt om steeds de meest potente exemplaren te kunnen selecteren. De automatisch bloeiende eigenschap kwam van een soort die Magnum heet en bekend staat om grote opbrengsten.

Eigenlijk is Cinderella 99 ook een afstammeling van Jack Herer. De Amerikaanse breeder Mr. Soul van Brothers Grimm creëerde de soort uit een paar Jack Herer zaden die in een Amsterdamse zadenwinkel werden aangeschaft. In Amerika groeide de soort onder de naam Cinderella 99 uit tot een bijna even beroemde strain als Sensi Seeds’ Jack Herer zelf. En nu hebben Buddha Seeds en Dutch Passion de twee soorten na jaren dus weer bij elkaar gebracht. Hoe mooi is dat!

Buiten kweken

Normaal gesproken zou je zowel Jack Herer als Cinderella 99 in het klimaat van de lage landen nooit buiten kunnen kweken. Daar is de bloeifase namelijk veel te lang voor; de toppen zouden verrotten voor ze goed en wel klaar zouden zijn. Door Auto Cinderella Jack de automatisch bloeiende eigenschap mee te geven zijn ze al 10 tot 11 weken na het ontkiemen klaar. Wie nu zaait kan rond augustus oogsten.

Qua smaak en effect valt deze THC knaller in het tropische en activerende segment. Ondanks het hoge THC percentage hoef je niet bang te zijn dat je meteen in slaap valt. Auto Cinderella Jack geeft energie en is geweldig voor activiteiten en creatieve uitbarstingen. De smaak is zoet en haze-achtig met aardse tonen en aroma’s van citrusvruchten.

  • Soort: sativa dominante autoflower
  • Genotype: Jack Herer, Cinderella 99, Magnum
  • Cyclus: 10 tot 11 weken van zaad tot oogst
  • THC: 20+%
  • Smaak: zoet, citrus, aards
  • Effect: euforisch, energiek, creatief
  • Zadenbedrijf: Dutch Passion
(advertenties)