(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Alle hens aan dek voor Iceberg van Anesia Seeds. Een indica dominante kruising tussen Master Kush en Grand Daddy Purple met bonkige toppen die zelfs de grootste Titanic nog tot zinken zouden brengen. Iceberg kan je tot 26% THC opleveren en is dus met recht een wietsoort om voor uit te kijken.

Iceberg is geen wiet voor ongeoefende longen. Haar toppen zijn bedekt met een dikke laag trichomen boordevol THC. Dat niet alleen maar de wietsoort staat ook garant voor een grote opbrengst, dankzij haar genetische achtergrond. Iceberg is namelijk het nageslacht van de legendarische ouders Master Kush en Grand Daddy Purple.

Cannabisliefhebbers die graag goed stoned worden kunnen hun lol op met Iceberg. De effecten zijn zeer snel merkbaar en precies zoals je van een dikke indica zou verwachten: zwaar stoned en lichamelijk ontspannen. Dat komt niet in de laatste plaats door het enorme THC-percentage van 26% van een goed gekweekte Iceberg top, en maakt de wiet zeer geschikt voor medicinale doeleinden. Uitstekend voor wietolie, hasj en concentraten en een prima pijnstiller en slaapmiddel. De effecten houden lang aan.

Met de kwantiteit zit het dus wel goed, maar kwantiteit en een hoog THC-gehalte is niet alles. Smaak is ook belangrijk en die van Iceberg is citroentjes fris met aardse maar zoete hasj-achtige aroma’s.

In de kweekruimte zul je merken dat Iceberg graag groeit en bloeit en gulzig haar voeding opneemt. Buiten bereiken Iceberg planten een hoogte van ongeveer twee meter, maar binnen blijft de hoogte beperkt tot een meter. Top of train je de planten niet, dan krijgen ze een mooie kerstboomvorm met een dikke hoofdcola. Toppen zijn rond en compact en glinsteren in het licht door een veelheid aan grote trichomen.

Haar groeikracht maakt Iceberg sterk tegen ongedierte en kleine kweekfouten, en een geschikte wietsoort voor beginnende kwekers. Opbrengsten kunnen binnen oplopen tot 600 gram per vierkante meter, en buiten is datzelfde gewicht per plant te behalen. De bloeifase duurt zo’n 8 tot 9 weken vanaf het verschijnen van de eerste bloeiharen tot de oogst.

  • Soort: indica dominante wietsoort
  • Genotype: Grand Daddy Purple, Master Kush
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8 tot 9 weken
  • Smaak: zoet, citrus, aardse hasj-achtige smaak
  • Effect: zeer sterk, 26% THC, stoned, goed tegen pijn, spasmes en slapeloosheid
  • Zadenbedrijf: Anesia Seeds
  • Verkrijgbaar bij: Most Dope Seeds
(advertenties)