(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Vergeet extreme sporten zoals kitesurfen, snowboarden of skydiven en laat je adrenaline stromen met Auto Lemon Kix. Deze variëteit uit Amerika wordt ook wel Las Vegas Lemon Skunk Autoflower genoemd, en is extreem goed bedeeld met THC en trichomen. Een betere kick kun je je niet wensen. 

Hoge tolerantiegrens? Behoefte aan wat sterks? Kweek dan eens deze Auto lemon Kix. Het is een van Dutch Passions best verkochte autoflowers en das niet zonder reden. Met Auto Lemon Kix geniet je namelijk van heerlijke frisse citrussmaken en een zeer hoog THC-percentage. De genetica hiervoor is afkomstig uit de Amerikaanse westkust en laat zich gemakkelijk buiten kweken.

Met een levenscyclus van ongeveer 100 dagen, kun je al in augustus genieten genieten van deze THC knaller. Binnenkwekers kunnen zelfs al 75 dagen na het ontkiemen aan oogsten gaan denken.

Auto Lemon Kix is een autoflower die graag en snel groeit en bloeit. Opbrengsten zijn hoog en de wiet is sterk. De smaak is zoet, fruitig en fris en doet denken aan snoep. Ze is het sativa dominante nageslacht van Zkittlez en Las Vegas Lemon Skunk. De Skunk invloed zorgt ervoor dat Auto Lemon Kix uitbundig groeit en bloeit met minimale inspanning van de kweker. Bloeien gaat helemaal vanzelf en zorgt voor een ongecompliceerde kweekervaring.

Dus ben je niet bang voor een beetje spanning of een flinke psychoactieve trip? Mag het wel een onsje meer zijn en hou je van Amerikaanse wietsoorten? Dan is Auto Lemon Kix wellicht de autoflower die je dit jaar in je tuin moet zetten.

  • Soort: sativa dominante autoflower
  • Genotype: Zkittlez, Las Vegas Lemon Skunk
  • Cyclus: Buiten 100, binnen 75 dagen van zaad tot oogst
  • Opbrengst: hoog
  • Smaak: zoet, citrus, snoep
  • Effect: sterk effect, cerebraal, high
  • Zadenbedrijf: Dutch Passion
(advertenties)