(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Laten we eerlijk zijn, de naam SSOG spreekt niet écht tot de verbeelding. Tot je erachter komt waar de naam voor staat. SSOG is namelijk een gloednieuwe wietsoort uit de stal van DNA Genetics en een veredelde kruising tussen drie zeer lekkere wietsoorten: Super Silver Haze, OG Kush en OG#18. Damn!

Er zijn tegenwoordig veel wietsoorten te vinden die gemaakt zijn door legendarische strains met elkaar te kruisen. Dat betekent natuurlijk niet automatisch dat dit soort kruisingen altijd beter zijn dan hun ouders, of een optelsom van alle gewilde eigenschappen van beide ouderplanten. In dit geval mag je echter wel een cupwinnende kwaliteit verwachten. SSOG komt namelijk van Crockett Family Farms, die garant staat voor eersteklas veredeling, en onder andere ook de wereldberoemde wietsoort Tangie maakte.

Terug naar SSOG. Deze hybride is om en nabij 65% sativa dominant dankzij de Super Silver Haze genen, maar heeft toch maar 8 tot 9 weken bloeitijd nodig. Opbrengsten zijn gemiddeld maar dat is natuurlijk ook niet het belangrijkste voor een wietsoort zoals deze. SSOG kweek je namelijk vooral voor de kwaliteit, en die liegt er niet om.

SSOG toppen produceren een veelheid aan trichomen en verspreiden daarmee een extreem indringende ‘dankness’ in je kweekruimte. De heerlijke zoete en kruidige geur en smaak maakt de soort een potentiële cupwinnaar. En als je dacht dat je daarvoor een meesterkweker moet zijn, dan heb je het mis. SSOG laat zich gemakkelijk kweken, en is een waardevolle aanwinst in iedere kweektent of -kast. Het is met gemak een van de persoonlijke favorieten van Crockett himself.

Het effect van SSOG is sterk maar een fijne balans van ontspanning, gelukzaligheid en een lekkere wiet om heerlijk van te slapen. In lage hoeveelheden geeft de wiet je energie en euforie.

  • Soort: sativa dominante hybride (65%)
  • Genotype: Super Silver Haze, OG Kush, OG#18
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8 tot 9 weken
  • Smaak/geur: intens, kruidig, zoet
  • Effect: ontspannen, blij en euforisch
  • Zadenbedrijf: Crockett Family Farms
  • Verkrijgbaar bij: DNA Genetics
(advertenties)