(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)
Milkshake Kush Autoflower

Op een hete zomerdag is het heerlijk genieten van een ijskoude milkshake met de smaak van Kush en een romige fudge. Helemaal als je die heerlijke milkshake gewoon zelf kunt kweken in je achtertuin of op je balkon. We hebben het namelijk over Milkshake Kúsh, een potente autoflower van Amsterdam Genetics.

Met Milkshake Kush Autoflower haal je je eigen milkshake-machine in huis. Of in de tuin natuurlijk want als autoflower doet deze wietsoort het natuurlijk ook uitstekend buiten onder de zon. Het is een zoete en potente wietsoort van eigen bodem, die zich gemakkelijk door iedereen laat kweken. De planten groeien snel en bloeien daarna helemaal vanzelf, zodat je zo’n drie maanden na het zaaien al kunt oogsten.

Hou je van het krachtige ontspannende effect, en de zoete smaak van een lekkere indica, dan is Milkshake Kush Autoflower wellicht precies wat je nodig hebt. Met de ouders AK-47 en Choco Kush is deze wietsoort geheel van eigen bodem. De bloeifase start vanzelf en duurt zo’n 9 tot 10 weken, en met een beetje zon- of kunstlicht produceert Milkshake Kush Autoflower compacte met trichomen bedekte toppen met korte bloeiharen.

Wanneer je deze kush rookt, wordt het je al snel duidelijk waarom de naam Milkshake Kush gekozen is. De smaak is heerlijk zoet, vol als een echte kush maar doet ook denken aan een romige fudge, aldus Amsterdam Genetics. Het lichamelijke ontspannende effect is vrijwel direct na het roken of dampen merkbaar, en houdt lang aan. Milkshake Kush Autoflower is medicinaal gezien dan ook goed te gebruiken tegen stress, slaapproblemen en pijnklachten. Testresultaten laten de volgende resultaten zien: + / –19%THC, + / –0.4%CBD, + / –0.06%CBN, + / –0.07%THCV, en + / –1.2%CBG.

  • Soort: indica dominante autoflower (80% indica)
  • Genotype, AK-47, Choco Kush, Ruderalis
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 9 tot 10 weken
  • Smaak: pittige kush-smaak, zoet, fudge
  • Effect: potent lichamelijk ontspannen effect, goed tegen pijn en slaapproblemen
  • Zadenbedrijf: Amsterdam Genetics
(advertenties)