(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

De teller met cannabis cups tikt maar door voor Serious Seeds’ AK-47. Inmiddels staat die dan ook op liefst 25 gewonnen prijzen, een ongelooflijk aantal. AK-47 heeft dan ook een hoop te bieden. Ze is gemakkelijk te kweken en levert consistent dikke oogsten op met een extreem sterke geur en smaak.

Sinds juni 2015 zijn er weer 6 cannabis cups bijgekomen voor AK-47. Alsof het niets is sleept de soort bijna 25 jaar nadat ze voor het eerst op de markt kwam nog steeds prijs na prijs in de wacht. Een enorme prestatie als je je bedenkt hoeveel geweldige nieuwe genetica er de laatste jaren bijgekomen zijn. We noemen een Girl Scout Cookies, OG Kush, Gorilla Glue en ga zo maar door.

Het is geen wonder dat AK-47 de populairste uit het assortiment van Serious Seeds is. De hybride heeft opmerkelijke kwaliteiten en wordt dan ook dikwijls door zadenbedrijven gebruikt om mee door te kruisen. AK-47 is een plant die gemakkelijk te kweken is en eigenlijk altijd tot goede resultaten leidt. Ze is een sativa dominante hybride, wordt gemiddeld van formaat en levert snel mooie dikke bloemen op.

Goed, er zijn meer soorten die dikke toppen produceren, Big Bud, Skunk en Power Plant om er maar eens drie te noemen zijn daar ook erg goed in. Wat AK-47 echter zo speciaal maakt is de kwaliteit van de wiet, ze combineert een grote stabiliteit, kweekgemak en grote opbrengsten met een kwaliteit die zelfs voor de grootste wietsnobs nog het neusje van de zalm is. AK-47 wiet heeft een extreem sterke zoete geur en aroma, en is ongelooflijk potent.

AK-47

Jazeker, AK-47 is ook de naam van een Russisch machinegeweer, maar dat is niet waar deze wietsoort naar vernoemd is. De naam is gekozen vanwege het mokerslag-effect dat de soort heeft. Toen de soort net uitkwam zorgde ze er dikwijls voor dat coffeeshopbezoekers out gingen. Wees dus gewaarschuwd, AK-47 is ontzettend potent. Toch is het effect plezierig en gebalanceerd door de evenwichtige mengeling van indica en sativagenen. Het kan omschreven worden als een zeer sterk en lang aanhoudende high. Cerebraal voor het hoofd en ontspannen voor het lichaam, een uitstekende pijnstiller.

  • Soort: sativa dominante hybride
  • Genotype: Colombiaanse, Mexicaanse, Thaise en Afghaanse wietsoorten
  • Geslacht: zowel gefeminiseerd als regulier verkrijgbaar
  • Bloeitijd: 53 tot 63 dagen
  • Smaak: zoetzuur, indringend, aards en bloemig
  • Effect: cerebrale high, ontspannen voor het lichaam, zeer krachtig!
  • Zadenbedrijf: Serious Seeds

 

(advertenties)