(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Het is altijd fijn wanneer een wietsoort een duidelijk evenwichtig effect geeft. Dat zorgt er namelijk voor dat je gedachten helder blijven, terwijl je lichaam ontspant. Lucid Bolt is zo’n evenwichtige wietsoort; een genetische mix tussen indica en sativa die je kristalhelder high en knetterstoned tegelijk maakt.

Helder moment in de waanzin

De naam Lucid Bolt is regelijk geniaal gekozen door de zadenmakers van Paradise Seeds. Lucid betekent namelijk zoveel als ‘een helder moment in de waanzin’. Bolt staat voor ongenuanceerde lichamelijke ontspanning. Samen beschrijven de woorden uitstekend het gevoel dat Lucid Bolt je geeft. Een helder en ontspannen effect om de waanzin van het leven even te vergeten.

Om de hybride deze helderheid mee te geven, maar Lucid Bolt ook in de kweekruimte van een gewild pakket aan eigenschappen te voorzien, werd een krachtige indica met een heerlijke sativa gekruist. Een uitgebreid kweek- en veredelingsprogramma verder zag Lucid Bolt begin 2014 het levenslicht.

Indica oogst

De indica-eigenschappen zorgen ervoor dat Lucid Bolt ook voor de kweker erg interessant is. De bloeifase van 8 tot 9 weken is uitstekend te overzien en de oogsten zijn ook des indica’s. Dikke compacte buds met een grote hoeveelheid hars en een prima oogstgewicht, zeker wanneer je haar in een sea of green of een scrog zet. In bloei geeft deze dame een zeer indringende maar heerlijke bloemige geur af.

Hoewel Lucid Bolt geen typische buitensoort is, kan ze in ons klimaat wel degelijk buiten gekweekt worden. Je zult haar dan wel goed in de gaten moeten houden. De dikke toppen hebben waarschijnlijk ondersteuning nodig en zijn door hun formaat wat vatbaarder voor schimmels in het najaar.

Geïnteresseerd in deze heerlijke indica? Op dit moment geeft Paradise Seeds 10% korting op alle Lucid Bolt bestellingen.

  • Soort: indica dominante (70% indica) hybride
  • Genotype: onbekend
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: binnen 8 tot 9 weken, buiten halverwege oktober klaar
  • Effect: heldere high, lichamelijke ontspanning
  • Aroma:  bloemig, citrus
  • THC: 15 – 18%
  • Zadenbedrijf: Paradise Seeds
(advertenties)